Keystone logo

143 Kandidaatti Ohjelmat sisään Ammatillinen kirjanpito 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Taloustieteen opinnot
 • Kirjanpito
 • Ammatillinen kirjanpito
Opintoalat
 • Taloustieteen opinnot (143)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Ammatillinen kirjanpito

  Kandidaatin tutkinto on kolmen tai neljän vuoden perustutkintoa ohjelma, joka keskittyy on oppiaineen. Se yleensä antaa opiskelijoille perustavaa tietoa ja alkaa kehittää ammatillisia skillsets. Aste valmistaa heitä jatkamaan pitkälle koulutusohjelmien ja / tai työmarkkinoille.

  Mikä on Bachelor in Professional Kirjanpito? Opiskelijat opiskelevat eri aiheista kuten makrotalouden, mikrotalouden, rahoitusmarkkinat, etiikka, talous, kirjanpito menetelmiä, kirjanpito teknologian ja tutkimuksen. Opiskelija voi tutkia paikallisia lakeja, jotka liittyvät kirjanpidon ja rahoitus, sekä kaikki asiaan liittyvät kansainväliset oikeudelliset kysymykset. Ne voivat olla mahdollisuus erikoistua niiden kirjanpito opinnot erikoistuneiden esimerkiksi kaupan yrityksiä, teollisuusyrityksiä ja talouden instituutioiden.

  Suoritettuaan koulutusohjelman opiskelijat usein tietoja ja taitoja, joita tarvitaan kilpailuetua työmarkkinoilla.Niiden tausta taloustieteen ja markkinat voivat auttaa heitä saada erilaisia ​​lähtötason tehtävissä.

  Kustannukset tämän koulutusohjelman voivat vaihdella opiskelijoiden valintaan yliopistojen, ohjelma, erikoistuminen ja kurssityyppi. Säästää kuluja, monet opiskelijat valitsevat online-luokat ja / tai digitaalisten oppimateriaalien. Myös, muista vet ohjelmien rahoitustukiohjelmat ja kokonaiskustannuksia.

  Ammatillinen kirjanpito tutkinto, opiskelijat voivat saada lisenssiä laillisesti harjoittaa tilintarkastusalan. Riippuen niiden erikoistumista ja etuja, valmistuneet voivat työskennellä yritykset, pienten yritysten, konsultti virastot ja vastaavien laitosten. Lähtötason tehtävissä, he saattavat löytää itsensä hallinta-asiakkaan tilejä tai edistää hallinnan laaja tilejä. Muut opiskelijat voivat halutessaan siirtyä päin edenneen tai jatko koulutusohjelmien kirjanpito tai vastaavia aiheita.

  Oletko valmis löytää oikea ammatillinen kirjanpito ohjelma sinulle?On monia kansainvälisten yliopistojen tarjoaa verkkokursseja, jotka sopivat mihin tahansa varattu tai haastava aikataulu. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.