Keystone logo

93 Kandidaatti Ohjelmat sisään Taidealan opinnot Animaatio 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Taidealan opinnot
  • Animaatio
Opintoalat
  • Taidealan opinnot (93)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Taidealan opinnot Animaatio

Monet ihmiset rakastui piirroselokuvista, kun he olivat lapsia ja suorittaa että rakkaus koko aikuisen elämänsä. Nykyään animaatio on löytänyt monia uusia paikkoja, kuten videopelit, koulutusjärjestelmät, ja itse julkaissut elokuvia. Jotkut haluaisivat kääntää rakkautta animaatio ura. Kandidaatin tutkinnon animaatio antaa niille ihmisille reunan kilpailukykyinen animaation alalla.

Mikä on kandidaatin Animaatio? Tämä tutkinto kattaa yleisesti sekä klassista ja tietokonepohjaisen animaatio tekniikoita. Se opettaa opiskelijoille antamaan "illuusion elämän" kautta kursseja tarinankerronta, esittely, ja luonteen kehittymisen. Kurssit kattavat piirustus ja koostumus, avain kehystys, ja tietokone motion capture.

Useimmat animaatio hankkeita on lyhyt aikataulu ja tiukka budjetti. Projektipäälliköitä haluavat animaattorit, jotka voivat tulla hankkeeseen ja osuma kentällä käynnissä.Bachelor Animaatio osoittaa, että työnhakijalla on ottanut aikaa oppia hänen veneet, ja on hyvin perehtynyt alan standardi menetelmiä ja työkaluja. Lisäksi monet opiskelijat toteavat, että vankka koulutus maadoitus vapauttaa heidät keskittymään omaan taiteelliseen ilmaisuun.

Kustannukset tämän ohjelman vaihtelevat suuresti tutkimuslaitoksittain. Opiskelijat voivat odottaa maksamaan lukukausimaksuja ja lab maksuja. Kauko opiskelijat tarvitsevat kannettavan tietokoneen ja nopea Internet-yhteys. Ohjelmaa yleensä kestää kolme viisi vuotta.

Monet valmistuneet työskentelevät suurten studio. Uudet työntekijät usein erikoistuneet yhden näkökohdan animaation. Perinteisen animaation hankkeita, tulokkaita usein täydellinen in-raameja kunnes niistä tuli riittävän kokenut suunnitella merkkejä ja tuottaa keskeiset kehykset itse.Tietokoneen animaattorit usein erikoistuneet joko merkin luominen (mesh sukupolvi), animaatio takila, avainkehysten animaatio, motion capture, teksturoimista tai lähettää tuotantoa. Muut valmistuneet työskentelevät tiedotusvälineiden tai mainonnan yritykset vaihtelevat työtehtävät. Pienemmät yritykset usein antaa työntekijöiden tulla jokapaikanhöylä animaatio putki.

Animaatio opiskelijat voivat löytää useita instituutioita ympäri maailman. Syrjäisillä paikoissa voi usein saattavat opintonsa verkossa. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.