Keystone logo

34 Kandidaatti Ohjelmat sisään Tekniikan alan opinnot Yhdyskuntatekniikka Arkkitehtoninen suunnittelu 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Tekniikan alan opinnot
  • Yhdyskuntatekniikka
  • Arkkitehtoninen suunnittelu
Opintoalat
  • Tekniikan alan opinnot (34)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Tekniikan alan opinnot Yhdyskuntatekniikka Arkkitehtoninen suunnittelu

Kandidaatin tutkinto-ohjelma on opinnoilla tyypillisesti kestää neljä vuotta puolet kursseista keskittyi vapaiden tai yleissivistävän koulutuksen, kuten Englanti, historia, ja matematiikka. Se voi avata mahdollisia uramahdollisuuksia valmistuneille.

Mikä on Bachelor in Rakennussuunnittelu? Tämä ohjelma tarjoaa vankan perustan opiskelijat oppivat, miten suunnitella, rakentaa ja käyttää energiatehokkaita rakennuksia, jossa keskitytään yhä enemmän sisällyttämällä asiaa vihreä rakennus tuotteita ja materiaaleja. Harjoitteluun saattaa sisältyä altistuminen perustiedot engineering, rakenteellinen analyysi, ja rakennussuunnittelua. Uralla voi vaihdella välillä koulujen, mutta perinteinen luokkia ovat sovellettu differentiaaliyhtälöt, fysiikka, tietokoneavusteinen rakennussuunnittelu, talotekniikan, ja neste mekaniikka.

On olemassa monia ammatillisia ja henkilökohtaisia ​​etuja opiskelijoille valita ilmoittautua kandidaatin ohjelmassa.Esimerkiksi ohjelma opettaa tehokkaan viestinnän ja kyky organisoida ja koordinoida monimutkaisia ​​projekteja. Advanced degree tällä alalla voi aiheuttaa uralla etenemisen mahdollisuuksia.

Ohjelma pituus ja sijainti koulun määrittelee ohjelman kustannukset. Opiskelemaan tulisi tutkia koulujen perusteellisesti varmistaakseen ohjelman osuu tavoitteensa ja he ymmärtävät siihen liittyvät ilmoittautuminen ja lukukausimaksut.

Alalla arkkitehtoninen suunnittelu on haastavaa, ja valmistuneet tämän ohjelman voi löytää lukuisia työmahdollisuuksia tällä nopeasti kasvava ala liittyvät suunnitteluun, rakentamiseen ja suunnitteluun. Mahdollisia urapolkuja kuuluvat teknikoiden, rakenteelliset systeemisuunnittelijat rakentaminen johtajia, insinöörejä, sähkö- ja valaistusjärjestelmät insinöörit, ja arkkitehtoninen insinöörit. Monet valmistuneet haluavat työskennellä itsenäisesti saatuaan lisäkoulutusta, ammatti sertifikaatit, ja lisensointi.

Online luokat ovat ihanteellisia asuvien henkilöiden kansainvälisesti, jotka vaativat joustava aikataulu, tai ne asuvat syrjäisillä alueilla, joiden pääsy laitokselle. Päästä alkuun kurssin, etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.