Keystone logo

13 Kandidaatti Ohjelmat sisään Taloustieteen opinnot Auditointi 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Taloustieteen opinnot
 • Auditointi
Opintoalat
 • Taloustieteen opinnot (13)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Taloustieteen opinnot Auditointi

  Ansaita perustutkintoa astetta on usein ensimmäinen askel kohti aloittamassa kaupungissa uransa. Opiskelija voi jatkaa kandidaatin tutkinto päämäärä sinänsä, tai ne voivat käyttää sitä ensimmäisenä välttämätön askel saada korkeampi astetta.

  Mikä on kandidaatin Tilintarkastus? Kandidaatin tutkinnon tarkastuksen valmistautuu opiskelijoita uran, joihin liittyvät johtamiseen sekä sisäisiä että ulkoisia tarkastuksia, jotka ovat järjestelmällinen, tiivis tutkimukset, yrityksille ja organisaatioille. Opiskelijat tässä ohjelmassa yleensä oppia lait valvoa dokumentointi ja suorituskyvyn sääntelyn. Usein he tutkia verotuksen, tietojärjestelmät, kirjanpito, valtiollisten järjestelmien, taloudellista raportointia ja sekä ulkoista että sisäistä periaatteista. Opiskelijat tässä ohjelmassa voi jopa kääntyä teknologisesti ajetaan tekniikoita rikosteknisen kirjanpito- ja oikeuslääketieteelliset tilintarkastusta.

  Bachelor Tilintarkastus valmentaa oppilaat työtä kirjanpito ja tilintarkastus alueiden ennustettu olevan joitakin kaikkein tuottoisa ja in-demand aloilla tulevaisuudessa. Vankka näissä ammateissa, kuten toimittamat tämän verran, voi valmistaa opiskelijoita tulevaisuuden uran edistämisen.

  Talous mukana ansaita perustutkintoa astetta vaihtelee toimielimelle, ja joka yleensä kestää kolme-kuusi vuotta ansaita. Opiskelemaan tulisi tutkia koulujen perusteellisesti ja tavoita hakutoimistojen jopa tasalla taloudelliset tiedot.

  Yksilöt, jotka ansaitsevat kandidaatin Tilintarkastus ovat usein hyvin valmis työskentelemään kirjanpito- tai tarkastuksesta. Lisäksi vaikka erikoistuneita sertifioinnit tarvitsisi välttämättä työnantajat, vapaaehtoinen sertifiointi on yleensä suhtaudutaan myönteisesti.Sertifioinnit myönnetään Institute of Internal Auditors (IIA) ja ne näillä alueilla: Certified sisäisen tarkastuksen, Certified Financial Services Tilintarkastajat ja Certified hallituksen Tilintarkastus ammattilaiset. Ansaita niin sertifikaatit, yksilöt on täytynyt ensin ansainneet kandidaatin tutkinnon ja työskenteli erikoistunut alue. Jotka haluavat ansaita sertifiointi on myös läpäistävä testi tulla tilintarkastuksen asiantuntija.

  Lukuisat yliopistot tarjoavat kansainvälisiä vaihtoehtoja ansaita tämän verran, ja online-luokat ovat hyvä vaihtoehto niille syrjäisillä alueilla ja niille, jotka tarvitsevat joustava aikataulu. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.