Keystone logo

16 Kandidaatti Ohjelmat sisään Biotieteet Biotieteet 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Biotieteet
 • Biotieteet
Opintoalat
 • Biotieteet (16)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Biotieteet Biotieteet

  Monet ura-alueet vaativat kandidaatin tutkintoa tulotason tutkintoina. Kandidaatin tutkinto-ohjelma on yleensä kohdennettu lähestymistapa oman koulutuksen, jossa kurssi työ keskittyi opiskeluun. Jotkin ohjelmat sisältävät myös yleissivistysluokkia.

  Mikä on biotekniikan kandidaatti? Useimmissa elämätieteellisissä ohjelmissa on teoriaa ja käytännön mahdollisuuksia esimerkiksi yleiskoulutuksen avulla tieteellisten laitteiden käytöstä, analyysistä, tutkimuksesta ja laboratoriokokemuksesta. Voit valita laajan ohjelman tai jotain, jolla on kapea keskittyminen monilta eri aloilta, mukaan lukien kasvi- tai maataloustieteet, eläintiede, biologia, molekyylibiologia, bioteknologia ja elintarviketieteet. Kandidaatin tutkinto näillä aloilla voi valmistautua välittömään uraan tai jatko-opiskeluun.

  Ammattitaitoja, kuten tutkimusta ja analyyttisiä taitoja, käytetään yleisesti tieteenaloilla ja ovat tärkeitä etuja ansaitessaan Bachelor in Life Sciences. Useimmat ohjelmat parantavat myös viestintätaitoja, jotka ovat hyödyllisiä sekä ammatillisissa että henkilökohtaisissa suhteissa.

  Oikean ohjelman löytäminen riippuu monista eri tekijöistä, kuten opintojen pituudesta ja laitoksen sijainnista, mikä voi vaikuttaa ohjelman kustannuksiin. Useimmat kandidaatin ohjelmat saattavat olla valmis niinkin vähän kuin kolme vuotta tai jopa viisi.

  Painopistealueet voivat vaihdella, ja biotieteiden kandidaatti voi johtaa uramahdollisuuksiin tutkimuksessa, koulutuksessa tai teollisuudessa. Työpaikat, kuten laboratorioteknikko, tutkija ja biokemisti ovat vain muutamia esimerkkejä monista työllistämisvaihtoehdoista, joita opiskelijoilla voi olla biotieteiden tutkinto. Valmistuneet jatkavat usein jatkotutkintoja tai tutkivat lääketieteen.

  Life Sciences -ohjelmat ovat saatavilla ympäri maailmaa, sekä etäopiskelua että perinteisiä kampusvaihtoehtoja. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.