Keystone logo

6 Kandidaatti Ohjelmat sisään Buddhalaisuuden tutkimus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Teologia
  • Buddhalaisuuden tutkimus
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (6)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Buddhalaisuuden tutkimus

Kandidaatin on määrätietoinen opinto joka voi tyypillisesti valmistuu neljän vuoden kuluessa. Suorittaminen työselostus osoittaa taitoa aihe koulutusohjelman.

Mikä on kandidaatin buddhalaisia ​​Studies? Buddhalainen tutkimukset ohjelmat tutkia historiaa, filosofiaa ja sosiaaliset vaikutukset buddhalaisia ​​opetuksia. Opiskelija usein harjoittaa työselostus, joka esittelee ne kirjallisuutta, kieliä, uskonto ja historia Etelä- ja Itä-Aasiassa, koska se liittyy buddhalaisuus. Luokat voivat sisältää monitieteinen ohjelma, johon filosofia, kieli, taidehistoriaa tai antropologiaa. Opiskelija voi ottaa luokat, joiden otsikossa, kuten buddhalaisuus ja globalisaatio tai Johdatus Aasian buddhalainen Perinteet.

Ansaita kandidaatin buddhalaisia ​​Studies on monia etuja opiskelijoille. Tämä tutkinto avaa mahdollisuuden uran monissa hyväpalkkaisia ​​ja laajentamalla kentät.Yhdessä taloudellista hyötyä, opiskelijat saavat maallista tietoa, jota voidaan soveltaa koko elämänsä ajan.

Kustannukset kandidaatin buddhalainen Studies voi vaihdella toimielimelle tarjoaa sitä. Ota koulun valinnan tiettyjä tietoja liittyviä kuluja tutkintotodistuksen.

Jatkuvat uskonnollinen tutkimuksissa on suosittu suunta niille, jotka harjoittavat buddhalaisia ​​opintoja. Monet ihmiset, joilla tämän verran työnhakuun opettajina tai pappien. Muita teollisuudenaloja uramahdollisuuksia liittyvät tähän opintoala kuuluvat liiketoiminnan, neuvonta, laki ja akateemisen maailman. On joitakin uraa, jotka voidaan parantaa erityisopetusta kertyneitä buddhalainen tutkimukset. Toimittajia, liikemiesten ja poliitikkojen ovat niiden joukossa, jotka voivat hyötyä opittuja täytettäessä kursseista vaaditaan.Monet ihmiset käyttävät tätä verran astinlautana ennen saavuttaa kehittynyt tutkintotodistus, kuten maisterin tai tohtorin tutkinto, tarpeen joillekin kutsumuksistaan.

Jos olet kiinnostunut kandidaatin buddhalainen Studies, mahdollisuutta soveltaa online tänään. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.