Keystone logo

129 Kandidaatti Ohjelmat sisään Digitaalinen media 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Journalismi ja joukkoviestintä
  • Media
  • Digitaalinen media
Opintoalat
  • Journalismi ja joukkoviestintä (129)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Digitaalinen media

Yksilöt, jotka haluavat harjoittaa koulutusta lukion jälkeen tyypillisesti etsivät kandidaatin tutkinnon. Tämä tutkinto yleensä kestää neljä vuotta, vaikka kattaa 120 lukukauden op voi joskus tehdä kolmen vuoden kuluessa. Kandidaatin tutkinnon käytetään usein pohjan lisätutkimuksia tai ponnahduslautana osaksi ammatillista asetukset.

Mikä on Bachelor in Digital Media? Opiskelijat digitaalisen median yleensä osaa luoda ja muokata tekstiä, grafiikkaa, äänitiedostoja, ja video on digitoitu käytettäväksi tietokoneiden ja lähettääkseen tiedostoja Internetissä. Sarjat voi keskittyä lisäämällä visuaalinen vaikutus, interaktiivinen media, äänisuunnittelu, digitaalisen median teoria, ja luovat prosessit, jotka johtavat onnistuneeseen digitaalisen sisällön. Opiskelijoille annetaan mahdollisuus työskennellä käytettyjen laitteistojen ja ohjelmistojen mediateollisuuden ja oppii soveltamaan tietoja ja taitoja mielikuvituksellisia hankkeita.

Opiskelijat tässä kandidaatin opintojen saada ymmärrystä sähkötekniikka, digitaalisen median ja kehittäminen grafiikka, videokuvaukseen, ja muut multimedia-esityksiä. Tämän ymmärtäminen he ovat sitten valmiita hyväksymään työpaikkoja palkitsevaa ja rikkaasti luovassa ympäristössä. Jotkut opiskelijat saavat mahdollisuuden suorittaa harjoittelun osana heidän opetusmatkaa.

Kustannukset osallistu ohjelmaan vaihtelee koulusta toiseen. Tämä pätee erityisesti koulujen sijaitsevat monissa eri puolilla maailmaa. Opiskelemaan tulee ottaa yhteyttä kouluihin heidän valintansa määrittää paras taloudellinen sovi.

On olemassa erilaisia ​​työpaikkoja saatavilla niille, jotka suorittavat tutkinnon digitaalisen median. Nämä vaihtelevat digitaalisen journalismin, markkinoinnin, ulkoasun suunnittelu, projektinhallinta, web-kehitys, editointi ja kopiointi, ja myynti.Kanssa neljän vuoden tutkinto, valmistuneet ovat valmiita maahantulo-tason tehtävissä, joissa heillä on edelleen altistuminen digitaalisen median pääsy kehittyneempiä vastuuta. Kandidaatin digitaalisen median, valmistuneet ovat valmiita yhteistyöhön luovia hankkeita, jotka tapahtuvat nopeasti kehittyvässä maailmassa verkkokaupan.

Arvioi monet saatavilla koulut ohjelmalistauksen alla. Täytä lyhyet lomakkeen lisätietoja. Voit tehdä tämän, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.