Keystone logo

17 Kandidaatti Ohjelmat sisään Yhteiskuntatieteet Yleinen valtio-oppi Diplomatia 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Yhteiskuntatieteet
  • Yleinen valtio-oppi
  • Diplomatia
Opintoalat
  • Yhteiskuntatieteet (17)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Yhteiskuntatieteet Yleinen valtio-oppi Diplomatia

Kandidaatin tutkinto on kolmesta neljään vuoden perustutkintoa ohjelma, useimmat opiskelijat ilmoittautua kun he ensimmäisen alkavat korkeakoulutuksen. Tämä tutkinto voi seistä yksin tai toimia edellytyksenä maisterin tai tohtorin tutkinto. Tarkka vaatimukset kandidaatin tutkinnon riippuu koulun ja ohjelmaa, mutta yleensä ne on saatu yhdistämällä classwork, tentit ja itsenäinen opiskelu.

&nbsp

Haluat ehkä tietää, mitä on Bachelor in Diplomatia? On olemassa monia monimutkaisia ​​perinpohjin diplomaattisuhteet. Pääpaino tutkinto on konfliktien ratkaisemiseen valtioneuvoston tasolla. Ohjelmat vetää sekoitus eri aloja, kuten rajat kulttuurintutkimus, humanistiset laki, psykologia, viestintä ja sosiologia antaa opiskelijoille työkaluja he tarvitsevat neuvotella ja ratkaista konflikteja ottaen kaikki näkökulmat huomioon.

&nbsp

Poikamies Diplomatia on erittäin spesifinen tutkinto, joka opettaa ainutlaatuinen taito asettaa. Näitä erityisiä taitoja ei välttämättä löydy mistään muusta yhdistelmä astetta, mikä tekee tästä astetta must-have kiinnostuneille menee kenttään.

&nbsp

Kustannukset Bachelor in Diplomatia riippuu ohjelman opiskelijat päättävät ottaa. Aste yleensä kestää neljä vuotta, joten yhteensä opetusta pitäisi laskea vastaavasti.

&nbsp

Liittyvät työt Bachelor diplomatiassa ovat pääasiassa liittohallituksen kanssa diplomaattien. On kuitenkin olemassa paljon työpaikkoja saatavilla valtion ja paikallistasolla sekä myös poliisin neuvottelija, sosiaalityöntekijä ja vankeinhoidon upseeri. Jotkut opiskelijat myös halutessaan työskennellä yksityisten toimialojen henkilöstöpäällikkö tai riippumaton konsultti erikoistunut konfliktien ratkaisuun.

&nbsp

Getting kandidaatin tutkinto verkossa avulla opiskelijat voivat opiskella koulussa heidän valintansa missä se sijaitsee. Hanki tutkinto mukavasti omassa kotona, vaikka valitsemasi koulu on eri puolilla maailmaa. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.