27 Elintarvikealan johtaminen programs found
Suodattimet
- Kandidaatti
- BSc
- BA
- BBA
- Elintarviketutkimus
- Elintarvike- ja juomateollisuus
- Elintarvikealan johtaminen
27 Elintarvikealan johtaminen programs found
Suodattimet
Esittelyssä
CETT - Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Kulinaristiset ja gastronomiset tieteet
- Barcelona, Espanja
Kandidaatti
Täysaikainen
4 vuotta
Kampuksella
Espanja
Kaikkien kulinaaristen ja gastronomisten tieteiden tutkinnon aikana hankittujen kokemusten ja tietojen ansiosta pystyt ymmärtämään ja visualisoimaan kulinaarisia ja gastronomisia ilmiöitä tieteellisestä, teknologisesta, sosiaalisesta, kulttuurisesta ja liiketoiminnan johtamisesta. Tulevaisuutesi alkaa nyt!
Esittelyssä
FERRANDI Paris
Bachelor in F&B ja Hospitality Management
- Paris, Ranska
- Rennes, Ranska + 1 more
Kandidaatti
Täysaikainen
3 vuotta
Kampuksella
Englanti
Bachelor in F&B and Hospitality Management on huippuosaamisen ohjelma, jossa yhdistyvät johtamistaidot ja tekninen asiantuntemus, jonka avulla voit päästä kansainvälisen vieraanvaraisuuden maailmaan operatiivisissa johtotehtävissä.
Esittelyssä
Institut Lyfe (formerly Institut Paul Bocuse)
Bachelor in International Culinary Arts Management
- Écully, Ranska
Kandidaatti
Täysaikainen
3 vuotta
Kampuksella
Ranskan kieli, Englanti
Esittelyssä
Università Cattolica del Sacro Cuore
BSc in Food Production Management
- Piacenza, Italia
BSc
Täysaikainen
3 vuotta
Kampuksella
Englanti
Esittelyssä
George Brown College
Kaupan kandidaatin arvosanat (Culinary Management) / Honors Bachelor of Commerce -tutkinnon (Culinary Management) (silta)
- Toronto, Kanada
Kandidaatti
Täysaikainen
5 lukukaudet
Kampuksella
Englanti
Sitoutumisemme olla yksi Kanadan parhaista kulinaarisista kouluista inspiroi ainoan nelivuotisen kulinaarisen johtamisen kandidaatin tutkinnon käynnistämistä Kanadassa. Kehitä tietoja ja tekniikoita, joita tarvitaan menestyäksesi kokina, kulinaarisena johtajana tai yrittäjänä kulinaarisen johtamisen koulutusohjelmassamme. Teoreettisen ja käytännön koulutuksen yhdistelmän avulla opiskelijat saavat taidot ja tiedot menestyäkseen nykypäivän kulinaarisessa ja elintarviketeollisuudessa. Olemme ankkuroituneet Kanadan kulinaarisen teollisuuden ytimeen, jolla on maailmanlaajuinen ulottuvuus ja vaikutusvalta. Silta Pathway on saatavilla kulinaarisen johtamisen tutkinto-ohjelmista valmistuneille.
Esittelyssä
University of Parma
Bachelor in Food System: Johtaminen, kestävä kehitys ja tekniikat
- Parma, Italia
Kandidaatti
Täysaikainen, Osa-aikainen
3 vuotta
Sekoitettu, Kampuksella
Italialainen
Elintarvikejärjestelmien tutkinto: Kestävyys, hallinta ja tekniikka valmistaa opiskelijoita tulemaan asiantuntijaruokajärjestelmien johtajiksi. Ohjelma tarjoaa opiskelijoille monialaisen tietämyksen, joka tarvitaan työskentelyyn maatalous- ja elintarvikealan liiketoiminnassa, ympäristössä ja luonnonvarojen hallinnassa. Tämä ammattiprofiili on yhdenmukainen kestävän kehityksen strategian kanssa, joka on esitetty Euroopan komission tiedonannossa "Innovaatiot kestävään kasvuun: biotalous Euroopalle".
Aeres University of Applied Sciences
Poikamies elintarvikkeiden yrittäjyyden
- Almere, Alankomaat
- Halifax Regional Municipality, Kanada
Kandidaatti
Täysaikainen
Kampuksella
Englanti
Ruoka: ei ole muita tuote maailmassa, että jokainen käyttää ja ostaa päivittäin. Ruoka vaikutteet keitä me olemme, aiheuttaa poliittisten konfliktien, mutta myös tuo ihmiset yhteen. Vuosikymmeniä, ruoka on ollut runsaasti monille ihmisille tässä maailmassa, mutta ei ole arvostettu näin. Alati muuttuvassa maailmassa kasvava väestö, tarvitsemme lisää ruokaa joka vuosikymmenellä. Toisaalta: ruoka on meidän nauttia yhdessä.
Kendall College
BABusiness - tarjoilupakkauksissa hallinta
- Chicago, Yhdysvallat
- Sydney, Australia + 1 more
BA
Täysaikainen
Kampuksella
Foodservice Management Keskittyminen tarjoaa liiketoiminnan opiskelijoille vankka kaikilla ravitsemusalan hallintaan ja elintarviketurvaan liittyvillä aloilla, mukaan lukien toiminnan
University of Minnesota Crookston
BS in Food Business Management
- Crookston, Yhdysvallat
BSc
Kampuksella
Englanti
Schoolcraft College
Kulinaarinen ja ravitsemusoperaatioiden johtamisen kandidaatin tutkinto
- Livonia, Yhdysvallat
BSc
Täysaikainen, Osa-aikainen
2 vuotta
Kampuksella
Englanti
Bachelor of Science (BS) in Culinary and Dietary Operations Management -ohjelma on tarkoitettu kokeneille kulinaarisille opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kandidaatin tutkinnosta, joka johtaa heidät elintarvike- ja ravitsemusteollisuuden johtotehtäviin. Tämä koulutusohjelma yhdistää liike-elämän ja tieteen kursseja tarjotakseen kulinaarille tietoa ja asiantuntemusta johtamisesta, elintarviketieteestä ja ravitsemuksesta. Kulinaaristen ja ravitsemustoimintojen johtamisen ylioppilastutkinnon koulutusohjelmaan tulevat opiskelijat valmistautuvat kasvavaan vastuuseen kulinaaristen ja ravitsemustoimintojen tehtäviin. Tutkintovaatimusten suorittaminen auttaa myös opiskelijoita valmistautumaan läpäisemään kokeet Certified Dietary Manager (CDM) -todistukseen, jonka on myöntänyt Association of Nutrition and Food Service Professionals (ANFP), joka on tärkeä todistus ruokapalvelutoiminnasta kiinnostuneille opiskelijoille.
Ferrières
International Bachelor of Business Administration
- Ferrières-en-Brie, Ranska
BBA
Täysaikainen
4 vuotta
Kampuksella
Englanti, Ranskan kieli
Valmistelukurssin jälkeen IBBA:ksi etenevät opiskelijat seuraavat kurssejaan englanniksi. Kahden vuoden aikana he saavat itsenäisyyttä ja sopeutumiskykyä, jotka osoittautuvat tehokkaiksi monikulttuurisissa yhteyksissä ja laajentavat heidän pätevyyksiään valitsemillaan opiskelualueilla.
Le Cordon Bleu University Kobe - Tokyo
Perustutkinto elintarvikkeiden ja juomien hallinnassa
- Kobe, Japani
Kandidaatti
Etäopiskelu
1. Yrittäjyys ja liikkeenjohto: kehittää vankka ymmärrys yrittäjyydestä ja yrittäjyysprosessista ja tarjota opiskelijoille mahdollisuus suunnitella ja suunnitella joko hotellin, ravintolan, ruoan, viinin, matkailun, vieraanvaraisuuden tai tapahtumiin liittyvän liiketoiminnan kehittämistä yrittäjyyden näkökulmasta. Johdanto yrittäjyyteen ja yrittäjyyden evoluutioteoriaan yrittäjyyteen liittyvistä ajattelutavoista ja ominaisuuksista Eettiset, sosiaaliset ja kestävät käytännöt Pathways to Entrepreneurial Ventures Teollisuus ja organisaatio Markkinointisuunnitelma Rahoitus: Käteinen; Käynnistyskustannukset; Voitto ja tappio 2. Elintarvikkeiden ja juomien kustannusten hallinta: Katsaus teollisuuteen ja johtajaan, joka hallinnoi tuloja ja kuluja Elintarvikkeiden tuotantoprosessin hallinta Elintarvikkeiden ja juomien hinnoitteluvalikko Analyysi Työkustannusten hallintastandardit Syrjintälait, työpaikkakiusaaminen ja häirintätulojen valvonta ja käyttö Teknologia 3. Elintarvikkeiden laadunhallinta: Mikä on elintarvikkeiden laatu? Elintarvikkeiden allergeenien elintarviketuotanto ja säilöntävalvonta Elintarviketurvallisuusohjelman kehittäminen Elintarviketurvallisuusohjelman tukiasiakirjat Elintarviketurvallisuusohjelman auditointi 4. Ravintolakonseptit: ravintolakonseptit ja kohdemarkkinat Sijainti, sijainti, sijaintimarkkinointi Valikon ja ruokalistan suunnittelu Periaatteet Ravintolan suunnittelu ja ulkoasu Keittiön ja baarien varustaminen Rahoitussuunnitelma ja lakisääteiset velvoitteet Liiketoimintasuunnitelma
Tokyo Kasei Gakuin University
Ruoka -ammattilainen
- Machida, Japani
Kandidaatti
Kampuksella
Perustuu ravitsemusterapeuttien tietoihin ja taitoihin ja sisällyttämällä laajan valikoiman kulttuureja, kuten liike-elämän ja koulutuksen, kyvyn löytää ja ratkaista erilaisia elintarvikkeisiin liittyviä ongelmia sekä kyvyn luoda ja ehdottaa "ruokaa, joka harjoittaa vauraaa elämää" . On myös runsaasti käytännön ohjelmia yhteistyössä paikallisten yhteisöjen ja yritysten kanssa. Valmistuttuaan ala laajenee paitsi ravitsemusterapeutin alalle myös ruoka -alaan, koordinaattoriin ja koulutukseen.
Recep Tayyip Erdogan University
Gastronomian ja kulinaarisen taiteen kandidaatti
- Rize, Turkki
Kandidaatti
Kampuksella
Turkkilainen
Tämän ohjelman tavoite; ratkaista gastronomian ja kulinaarisen taiteen alalla kohtaamiaan ongelmia; analysoida, suunnitella ja parantaa palvelu- ja laatukysymyksiä; luoda liike-elämään liittyviä urasuunnitelmia; pystyy uudistumaan itsestään tietoisena elinikäisestä oppimisesta; jakaa ja levittää tietoa ja kokemuksia, kouluttaa matkailualan ammattilaisia, jotka voivat tehdä akateemisia tutkimuksia yleismaailmallisen tiedon tuottamisesta.
National Kaohsiung University Of Hospitality And Tourism
Elintarvikkeiden ja juomien hallinnan kandidaatti
- 1號, Taiwan
Kandidaatti
Englanti
Osasto perustettiin helmikuussa 1985. Koulu perustettiin. 50 opiskelijan ensimmäinen ilmoittautuminen toisen juniorikoulun kevätluokkaan perustui itsenäiseen ilmoittautumiseen. Kiinan tasavallan helmikuussa 50 opiskelijaa ilmoittautui toisen juniorikorkeakoulun yöosastolle. Elokuussa 1989 yhteistyössä koulun uudelleenjärjestelyjen kanssa elintarvike- ja juomateollisuuden osasto päivitettiin perustamaan elintarvike- ja juomateollisuuden osasto ja rekrytoitiin 100 opiskelijaa ensimmäiseltä päiväkodilta. Elokuussa 1991 se alkoi rekrytoida 50 opiskelijaa ensimmäiseen päiväosastoon. Fangfang Ruoka- ja juomahallinnan ammattilaiset.
Suosittu tutkintotyyppi
Suosittu opiskelumuoto
Kandidaatti Ohjelmat sisään Elintarviketutkimus Elintarvike- ja juomateollisuus Elintarvikealan johtaminen
Kandidaatin tutkinto-ohjelmat on suunniteltu yksilöille pääsemään perustietouteen tietyltä alueelta. Usein, kandidaatin tutkinto riittää tekemään hyvää työtä, mutta toisinaan tutkinnon suorittavat jatko-opiskelijat, kuten päällikön tai tohtorin tutkinto.
Monet ihmiset haluavat tietää, mikä on kandidaatti elintarvikkeiden ja juomien hallinnan? Tämä ohjelma on suunniteltu auttamaan osanottajia rakentamaan olennaista osaamistaan elintarvikkeiden laadusta, elintarviketuotannosta ja taidoista, jotka ovat välttämättömiä menestyvänä ruoka-alan yrittäjänä. Opiskelijat voivat osallistua kursseihin, kuten elintarviketuotantoon, elintarvikkeiden laadunhallintaan, ruokamarkkinointiin, vieraanvaraisuuden kauppaoikeuteen, ruokaa ja viiniä koskevaan filosofiaan sekä laadukkaan palvelunhallintaan. Tämän ohjelman aikana opiskelijat voivat viettää huomattavan paljon aikaa käytännön työpajoihin, laaja-annosteluun liittyviin laboratorioihin ja työpajoihin, jotka keskittyvät hienojen elintarvikkeiden taiteeseen.
Yksilöiden, jotka ovat suorittaneet tutkinnon elintarvike-ja juomien hallintaa usein monia toivottavia taitoja. Ohjelman osanottajilla on yleensä voimakkaampia aistinvaraisia taitoja kuin toiset, samoin kuin yrittäjä, jotta heistä tulee onnistunut ruoka-alan yrittäjä. Monet ovat myös luovia ja innovatiivisia ajattelijoita. Jokainen näistä piirteistä voi olla hyödyllinen useilla aloilla.
Kandidaatin tutkinnon kustannukset todella riippuvat siitä ohjelmasta, jonka opiskelija päättää osallistua ja ohjelman kestoon. Opiskelijan tulee myös laskea elinkustannusten kustannukset koulutuksensa kokonaiskustannuksiksi.
Tämän ohjelman tarkoituksena on valmistaa opiskelijoita monille jännittäville uramahdollisuuksille. Kokeneiden keittiöiden lisäksi kokeneilla työntekijöillä voi olla taidot tuotekehitykseen, elintarvike- ja designinnovaatioihin, elintarvikemerkintöihin tai pienyritysten johtamiseen. He voivat tulla markkinointijohtaja tai ruoka valokuvaaja. Osallistujat saattavat löytää menestystä vieraanvaraisuuden alalla tai jopa viihdettä ruokakauppias-isäntänä.
Useat laitokset alkavat tarjota tällaista ohjelmaa. Jotkut kurssit voivat olla valmiit verkossa. Saat lisätietoja käytettävissä olevista vaihtoehdoista etsimällä alla olevaa ohjelmaa ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtävään täyttämällä lyijyn.