Keystone logo

15 Kandidaatti Ohjelmat sisään Elintarviketiede 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Biotieteet
 • Elintarviketiede
Opintoalat
 • Biotieteet (15)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Elintarviketiede

  Kandidaatin tutkinnot ovat tyypillisesti opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet keskiasteen koulutuksen tai saaneet vastaavan sertifikaatin. Yliopistojen vaatimuksista riippuen tutkijat saattavat joutua suorittamaan yhden tai useamman sisääntulokokeen pääsyn saamiseksi.

  Mikä on elintarviketieteiden kandidaatti? Elintarviketieteiden maisteriohjelmat tasapainottavat laboratoriotyön oppimista luentojen oppimisella ja kattavat laajan valikoiman elintarvikkeisiin liittyviä tieteitä. Biologian, kemian ja mikrobiologian kursseja ovat yleiset edellytykset monille tämän asteen tyypin edellyttämistä ydinosaamista, kuten elintarvikekoostumusta, elintarvikekemiaa ja elintarvikemikrobiologiaa. Analysoinnin, teoreettisen oppimisen ja käytännön harjoittelun avulla elintarviketieteiden opiskelijat seuraavat elintarviketuotteiden luomista ja kehittämistä alusta lähtien tutkimuslaboratorioissa avoimille markkinoille saataville lopputuotteille.

  Monien muiden taitojen lisäksi kyky analysoida elintarviketuotteita ja käyttää elintarvikkeiden jalostustekniikkaa voi asettaa loppututkinnon Elintarviketieteiden kandidaatin tutkinnoista kilpailun lisäksi. Kriittisen ajattelun, organisaation ja tuotekehityksen lisäosaaminen voi myös mahdollistaa opiskelijoiden tuottavan elämää.

  Monet yliopistot veloittavat luottotuntia kohti, joten tutkinnon kokonaiskustannukset voivat olla riippuvaisia ​​tutkinnon suorittamien suoritusten määrästä. Saat lisätietoja ja tutustu mahdollisiin lisämaksuihin tavoittamalla tulevia ohjelmia tietoja varten.

  Ruokateollisuus tarjoaa usein rikkaita ja hedelmällisiä näköaloja. Elintarviketieteellisen tutkijan työskentelyn lisäksi tutkinnon suorittaneet voivat löytää työpaikan teknisissä tehtävissä kaikissa elintarvikealan tuotantolaitoksissa, kaupallisissa karjataloissa ja tilalla. Elintarviketuotannon alalla opiskelijat pitävät tyypillisesti asemansa laadunvarmistusasiantuntijoina, tuotekehittäjinä tai ruoka-insinööreinä. Muita mahdollisuuksia voivat olla aistinvaraiset tutkimukset, kosmetiikan kehittäminen ja ympäristönsuojelu.

  Monet elintarviketieteiden kandidaatin opinnoissa vaaditut luokat edellyttävät laboratoriokomponentteja, ja ne on otettava kampuspaikassa, vaikka jotkin ohjelmat saattavat antaa opiskelijoille mahdollisuuden täyttää vaadittavat tai ydinluokat verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.