8 programs found
- BSc
- Kandidaatti
- Terveydenhuolto
- Ravitsemustieteet
- Ruoka Tiede
- Pohjois-Amerikka5
- Aasia2
- Etelä-Amerikka1
- Eurooppa1
8 programs found
Esittelyssä
Lakeland University
B.S. in Food Safety and Quality
- Plymouth, Yhdysvallat
BSc
Täysaikainen
4 vuotta
Kampuksella
Englanti
UNJu Universidad Nacional De Jujuy
BACHELOR BROMATOLOGIASSA
- Jujuy, Argentiina
Kandidaatti
Kampuksella
Espanja
Elintarviketieteiden kandidaatti pystyy tietämyksensä kautta työskentelemään: Elintarvikkeiden tuotantoon ja markkinointiin liittyvien laitosten ja laitteiden terveyden ja hygienian suunnittelussa ja valvonnassa. Analyysitulosten tulkinta sekä elintarvikkeiden kulutuksen ja kaupan pitämisen laadun ja soveltuvuuden määrittäminen alkuperän, valmistelun ja säilyvyyden kannalta. Opetus ja tieteellinen tutkimus yksityisissä tai virallisissa laitoksissa. Fysikaalisten, kemiallisten ja biologisten analyysien laboratoriotyöt raaka-aineiden ja elintarvikkeiden saastumisasteen määrittämiseksi.
Salem College
Luonnontieteiden kandidaatti - biokemia
- Winston-Salem, Yhdysvallat
BSc
Kampuksella
Englanti
Salem tarjoaa kandidaatin tutkinnon biokemiassa. Pääaineenaan biokemia, opit kemian, biologian, fysiikan ja matematiikan perusasiat, jotka auttavat sinua ymmärtämään ja ratkaisemaan terveyteen, ympäristöön, oikeuslääketieteeseen ja elintarviketurvallisuuteen liittyviä ongelmia molekyylitasolla.
China Pharmaceutical University
BSc elintarvikkeiden laatu ja turvallisuus
- Nanjing/Jiangsu, Kiina
- Nanjing, Kiina
BSc
Täysaikainen
4 vuotta
Kampuksella
Tavoite: Tämä ohjelma tarjoaa tutkimuksen teorioita ja kokeellista osaamista aloilla, kuten kemian, farmasian, elintarvike tieteen ja tekniikan, elintarvikkeiden turvallisuutta ja hygieniaa, elintarvikkeiden laadun
Panyapiwat Institute of Management
Elintarviketeollisuuden johtamisen kandidaattiohjelma
- Bang Talat, Thaimaa
Kandidaatti
Englanti, Thaimaalainen
Maailman väestö kasvaa ruoan kysynnän kasvaessa. Eläintalousyritys on keskikokoinen vesiliiketoiminta toimitusketjussa, jolla on tärkeä rooli. Tarjoaa laadukkaan lihan tuottamista ja ruokintaa elintarviketeollisuudelle. Visiona olla nykyään "maailman keittiö", eläintuotanto ja elintarvikkeiden jalostustyylit Käyttävät modernia tekniikkaa, turvallista ja ympäristöystävällistä.
Brigham Young University - Idaho College of Education and Human Development
Elintarviketieteet (pääaine: kandidaatin tutkinto)
- Online USA
Kandidaatti
Kampuksella
Elintarviketiede käyttää tiedettä ja tekniikan periaatteita tutkiakseen ruokaa, sen säilyttämistä ja jalostusta.
Montana State University
B.S. in Food & Nutrition, Dietetics Emphasis
- Bozeman, Yhdysvallat
BSc
Kampuksella
Englanti
Aeres University of Applied Sciences
Bachelor in elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmän
- Almere, Alankomaat
- Halifax Regional Municipality, Kanada
Kandidaatti
Täysaikainen
1 vuosi
Kampuksella
Englanti
Aeres ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusohjelman opiskelijoille kiinnostunut uran johonkin seuraavista ammattiryhmistä:
Suosittu tutkintotyyppi
Suosittu opiskelumuoto
Kandidaatti Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Ravitsemustieteet Ruoka Tiede Elintarviketurvallisuus
Kandidaatin tutkinto voi olla erinomainen tapa auttaa perustamaan menestyksekkään ja vakaan uran. Tyypillisesti ansaitut noin kolmesta seitsemään vuoteen, tutkinto antaa opiskelijoille mahdollisuuden ansaita koulutuksen opiskelemalla monia yleisiä aiheita ja erikoistunut yksi alue valittiin pääaineena. Kandidaatin tutkinto voi auttaa oppilaita saamaan parempia työpaikkoja.
Mikä on elintarviketurvallisuuden kandidaatti? Tämä tutkinto auttaa yleensä opiskelijoita valmistautumaan elintarvikkeiden tarkastukseen ja turvallisuuteen. Kurssilla voi olla mikrobiologia, maatalous, biologia, matematiikka ja kemia. Muut alan erityispiirteet saattavat koskettaa esimerkiksi elintarvikkeiden vakautta, lämpökäsittelyä, sadonkorjuuta ja elintarvikkeita aiheuttavia taudinaiheuttajia. Yliopistosta riippuen se voi myös edellyttää harjoittelua tai muuta käytännön oppimista.
Ne, jotka saavuttavat elintarviketurvallisuuden tutkinnon, valmistetaan yleensä erityisosaamista ja tietämystä elintarvikelainsäädännöstä, elintarviketeollisuudesta ja elintarviketeollisuudesta. He saattavat saada työskennellä elintarvikkeiden tarkastus- ja jalostusteollisuudessa.
Elintarviketurvallisuuden kandidaatin kesto voi kestää kolmesta seitsemään vuoteen, riippuen ohjelman ja opiskelijan tarpeista. Myös lukukausimaksut ja muut kustannukset voivat vaihdella, joten on suositeltavaa päästä erikseen kouluihin lisätietoja varten.
Ne, jotka ovat suorittaneet kandidaatin tutkinnon elintarviketurvallisuudesta, voivat saada työskennellä elintarviketurvallisuustarkastajien, tuotannon turvallisuusasiantuntijoiden, elintarvike-mikrobiologien, elintarvikekemian tutkijoiden, laadunvarmistusjohtajien, elintarviketeollisuuden ja elintarviketurvallisuuden johtajien kanssa. Nämä ura-alueet voivat olla hyvin maksavia ja sallia ylöspäin suuntautuvan liikkeen. Työpaikat ovat usein saatavilla liittovaltion, paikallishallinnon ja yksityisen sektorin toimesta.
Koulut ympäri maailmaa voivat tarjota tätä tutkintoa osa-aikaisesti, kokopäiväisesti tai verkossa. Saat lisätietoja tutustumalla alla olevaan ohjelmaan ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintaan.