Keystone logo

51 Kandidaatti Ohjelmat sisään Esittävät taiteet Elokuva-alan opinnot Elokuva-ala 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Esittävät taiteet
  • Elokuva-alan opinnot
  • Elokuva-ala
Opintoalat
  • Esittävät taiteet (51)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Esittävät taiteet Elokuva-alan opinnot Elokuva-ala

Kandidaatin tutkinto-ohjelmat on suunniteltu kouluttamaan hyvin pyöreitä opiskelijoita, jotka pystyvät harjoittamaan kehittyneempää koulutusta tai uraa. Monet asteen suunnitelmat valmistetaan valmistumiselle neljä vuotta tai vähemmän.

Mikä on filosofian kandidaatti? Tämän asteen opiskelijat aikovat usein sukeltaa jännittävään elokuvateollisuuteen oppimalla käytännön taitoja ja hankkimalla todellista kokemusta. Screenwriting, screen culture, set-rakennus, näytön tuotanto ja koristelu ovat joitain yleisimpiä painopistealueita, mutta opiskelijoille annetaan usein mahdollisuus yhdistää valittavat yksilölliset uransa tavoitteet. Tiukan tekniikan luokkien lisäksi tämän tutkinnon haltijat saavat tyypillisesti monipuolisen opetuksen filosofioihin ja elokuvan historiaan. Huipentuma, useimmat tämäntyyppiset aste-suunnitelmat tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden osallistua täydelliseen elokuvantuotantoon, jota voidaan myöhemmin käyttää osana opiskelijan ammattisalkkua.

Elokuvaperusteisten opiskelijoiden tärkeimpiä kykyjä ovat useimmiten elokuvakoneiden toiminta, elokuvasarjoiden hallinta ja luominen sekä kyky monitasoiseen toimintaan korkean tason ympäristössä kilpailevien persoonallisuuksien kanssa. Nämä taidot voivat sijoittaa opiskelijat edistyneisiin urasuunnitteluun ja auttaa heitä kehittämään parempia ihmissuhteita.

Kandidaatin tutkintojen palkkio-ohjelmat vaihtelevat yliopistojen välillä ja niitä voidaan muuttaa opiskelijan asuinpaikan ja yliopiston sijainnin perusteella. Useimmilla yliopistoilla on oma-aloitteinen henkilökunta, joka avustaa taloudellisissa kyselyissä ja voi ottaa yhteyttä opiskelijan tarpeisiin lisätietoa.

Elokuva- ja viihdeteollisuus ovat edelleen jännittäviä mahdollisuuksia tutkinnon suorittaneille, joilla on kandidaatin filmi. Kun he eivät työskentele suoraan elokuvan sisällä, tutkinnon suorittaneet voivat löytää paikkoja oppilaitoksissa, taide-studiossa, pelistrategioissa ja mainostoimistoissa. Ohjaajat, elokuvatuottajat, käsikirjoittajat, lähetysinsinöörit ja elokuvatutkijat ovat kaikki suosittuja urapolkuja tällä tutkinnoilla, vaikka monet tutkinnon suorittaneet ovat löytäneet uraa täyttäen myös mainosjohtajia ja tuotantoapulaisia.

Useimmat ohjelmat, jotka tarjoavat Bachelor in Filmmaking edellyttävät raskasta käytännön kokemusta ja siten vaativat opiskelijoita osallistumaan kampuksella luokat koko tai osa niiden astetta suunnitelma. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.