Keystone logo

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Yhdysvallat
 • Esittävät taiteet
 • Elokuva-alan opinnot
 • Elokuvan teoria
Opintoalat
 • Esittävät taiteet (1)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

1 Kandidaatti Ohjelmat sisään Elokuvan teoria sisään Omaha, Yhdysvallat varten 2024

  Popular degree type

  Popular education type

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Elokuvan teoria

  Omaha sijaitsee Nebraska, USA. Kaupunki sijaitsee Missouri-joen ja 10miles pohjoiseen Platte River.11 korkeakouluissa ja yliopistoissa Omaha. Pitkä lista urheilu-ja vapaa-ajan tilat tekee kaupungin erittäin vilkas korkeakoulutukseen.

  Mitä elokuvateorian opinnot ovat?
  Elokuvateoria tutkii elokuvan historiaa, teoriaa ja kritiikkiä. Opit kuvaamaan ja arvioimaan elokuvan eri näkökohtia erilaisilla lähestymistavoilla, kuten filosofialla, marxilaisuudella, psykoanalyysillä, rodulla tai sukupuolella. Se voi auttaa meitä arvostamaan paremmin katsomiamme elokuvia ja ymmärtämään viestejä, joita ne yrittävät välittää.

  Mitä voin tehdä elokuvateorian tutkinnolla?
  On olemassa monia erilaisia urapolkuja, joita voit ottaa elokuvateorian tutkinnolla. Voit työskennellä elokuvakriitikkona, elokuvaohjelmoijana tai elokuvahistorioitsijana. Voit myös työskennellä elokuvakasvatuksen alalla opettamalla muille elokuvan taidetta ja historiaa. Tai voit käyttää elokuvateorian tietämystäsi jatkaaksesi uraa itse elokuvanteossa. Riippumatta siitä, minkä polun valitset, elokuvateorian tutkinto antaa sinulle kriittisen ajattelun ja analyyttiset taidot, joita tarvitset menestyäksesi.

  Erilaisia elokuvateorian tutkintoja
  Elokuvateorian tutkintojen taso voi vaihdella laitoksen ja ohjelman mukaan. Elokuvateorian kandidaatin tutkinto voi olla tarpeen joillekin alan lähtötason työpaikoille, mutta maisterin tutkinto tai tohtorin tutkinto voi olla tarpeen edistyneille tehtäville. Monet yliopistot tarjoavat elokuvateoriaa osana laajempaa humanistista tai taidealan opetussuunnitelmaa. Elokuvateoreetikot voivat tutkia myös muita elokuvan näkökohtia, kuten historiaa, kritiikkiä ja tuotantoa.

  Mitä opiskelen elokuvateorian tutkinnon aikana?
  Opiskelet erilaisia elokuvateoriaan liittyviä aiheita, mukaan lukien elokuvan historia ja kehitys, elokuvan eri tyylilajit sekä elokuvien analysointi ja tulkinta. Opiskelet kriittisiä lähestymistapoja elokuvateoriaan, kuten feministiseen elokuvateoriaan, marxilaiseen elokuvateoriaan ja psykoanalyysiin. Lisäksi sinulla on mahdollisuus tutkia tiettyjä elokuvia perusteellisesti ja soveltaa oppimiasi teorioita omaan analyysiisi näistä elokuvista.

  Yhdysvallat on edelleen maailman suosituin kohde kansainvälisille opiskelijoille. Yhdysvaltojen yliopistot hallitsevat maailmanlistaa, ja maa tarjoaa myös laajan valikoiman jännittäviä opiskelupaikkoja. Osavaltioiden hallitukset tukevat osittain valtion yliopistojärjestelmiä, ja niillä voi olla monia kampuksia, jotka ovat levinneet ympäri osavaltiota ja joissa on satoja tuhansia opiskelijoita.

  Kandidaatin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat täyttäneet kaikki kyseisen yliopiston tai collegen opintovaatimukset. Näihin yleensä kuuluu 3 - 7 vuotta tiettyyn aineeseen keskittyviä opintoja, ja tätä ainetta kutsutaan yleensä pääaineeksi.