Keystone logo

88 Kandidaatti Ohjelmat sisään Esittävät taiteet Elokuva-alan opinnot Elokuvatuotanto 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Esittävät taiteet
  • Elokuva-alan opinnot
  • Elokuvatuotanto
Opintoalat
  • Esittävät taiteet (88)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Esittävät taiteet Elokuva-alan opinnot Elokuvatuotanto

Ansaita Bachelor in Production on poikkeuksellinen vaihtoehto opiskelijoille, jotka haluavat laajentaa kykyä ilmaista ideoita. Tämä tutkinto voi myös parantaa ymmärrystä esteettinen ja teknisiä näkökohtia tuotannon yhteistyöhön ympäristön. Opiskelijat ansaitsevat tutkinnon oppii luoda, suunnitella, hallita ja käyttää tuotantojen monenlaisia ​​esittävät ja kuvataiteet yhteyksissä.

Mikä on Bachelor in Production? Tässä ohjelmassa korostetaan opetella käyttämään teknologiaa vaiheeseen, suunnittelu ja toimivat tuotantoja ja tapahtumia. Jatkuva kehittäminen tiimityön muiden taiteilijoiden kanssa kouluttaa tutkinnon käytännön käyttö tuotantotekniikan kehittämisen lisäksi niiden suunnittelun taitoja. Opiskelija saa taitoja yritys, vaiheessa, tuotannon hallinta ja suorituskyvyn tekniikkaa.

Bachelor in Production ohjelman kurssit hyötyä niille, jotka haluavat parantaa uramahdollisuuksia oppimalla korkeammalla tasolla.Kurssit vaihtelevat, mutta keskittyä ensisijaisesti teatteria, musiikkia ja tanssia tuotantoa. Core kurssit ovat myös tuotantoprosessien, suorituskyky suunnittelu teknologia, media käsitteitä, ja vaiheessa hallintaan.

Laitosten kustannukset vaihtelevat tätä ohjelmaa. Ohjelman pituus vaihtelee kolmesta neljään vuoteen. Mahdolliset opiskelijat kiinnostuneita ansaita tutkintoonsa tulee ottaa yhteyttä erityisten instituutioiden heidän kurssimaksut ja rekisteröinnistä aiheutuvat kustannukset.

Suoritettuaan ohjelman ja ansaita kandidaatin tutkinto, yksilöt voivat löytää työtä monipuolista uraa. Yksi tällainen alue on ohjaamassa. Valmistunut voi toimia myös tuottaja. Tässä asennossa, yksilöt ovat vastuussa idean kehittämisestä, vuokraamalla johtaja, valvovan valu ja kokoonpano miehistö. Lisäksi valmistuneet voivat työskennellä kuvaus, jossa he ovat vastuussa ammunta elokuva, valvova kamera ja valaistus osastot, ja valvoa ja hyväksyä kaikki näkökohdat tuotannosta.

Kiinnostuneet opiskelijat olisi toteutettava tarvittavat jatkotoimet kohti saavuttaa tutkinnon tuotannossa. Laaja tietokanta on erinomainen paikka opiskelijoille alkaa tutkia niiden vaihtoehtoja, sekä maantieteellisesti ja koulutuksellisesti. Ei ole mitään syytä pitää opetuksen tavoitteita pitoon. Voit aloittaa kurssin, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.