Keystone logo

79 Kandidaatti Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Kieltentutkimus Englannin kieli ja kulttuuri 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Kieltentutkimus
  • Englannin kieli ja kulttuuri
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (79)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Kieltentutkimus Englannin kieli ja kulttuuri

Opiskelijat saavat kandidaatin tutkinnon suoritettuaan korkeakoulun tai yliopiston jälkeisen koulutuksen. Korkeakoulututkinnon perusteena on tutkinnon suorittaneiden tai työpaikan etsiminen valmistumisen jälkeen.

Mikä on englannin kielen kandidaatti? Ohjelma keskittyy englannin kirjallisuuden, kulttuurin ja kielen opiskeluun. Luokkahuoneen opetus keskittyy yleensä englanniksi kirjoitettujen tekstien lukemiseen ja analysointiin. Kirjallisuutta voidaan tutkia esimerkiksi Amerikasta, Etelä-Afrikasta, Britanniasta, Skotlannista, Irlannista ja Kanadasta. Opiskelijat voivat opiskella ja verrata nykyisiä ja historiallisia kirjallisia tekstejä. Ohjelma voi tarjota kielten, kirjallisuuden, kielitieteen ja kulttuuritutkimuksen luokkia. Osallistujat voivat lisäksi osallistua retoriikan, kokoonpanon ja kirjoittamisen kursseihin. Jotkut oppilaitokset antavat osallistujille mahdollisuuden opiskella ulkomailla. Opiskelija tunkeutuu englantilaisten maiden kulttuuriin.

Kandidaatin tutkinnon suorittaneet opiskelijat hankkivat vahvan osaamisen luovuuden, analysoinnin ja viestinnän aloilla. Nämä yhdistetyt taidot auttavat heitä löytämään ansiotyötä ja rikastamaan heidän henkilökohtaista elämäänsä.

Kustannukset saada Bachelor Englanti opintoja vaihtelee college-college. Koulujen tutkiminen, jos kiinnostus voi olla suurta hyötyä. Opiskelijoiden tulee valita akateemisten ja ura-alueiden tavoitteidensa mukainen.

Ammatilliset urat ovat tyypillisesti runsaat tutkinnon suorittaneille, joilla on kandidaatin tutkinnot. He saattavat löytää työtä perinteisillä aloilla, kuten yksityisissä tai julkisissa oppilaitoksissa. Lisäksi on olemassa työllistymismahdollisuuksia kirjallisuuden, journalismin ja julkaisemisen aloilla. On olemassa erilaisia ​​uramahdollisuuksia, jotka eivät ole perinteisiä. Esimerkiksi tutkinnon suorittaneet ovat sijoittautuneet markkinointiin, suhdetoimintaan, mainontaan ja toimintaan. Englanninkielinen kandidaatin tutkinto avaa oven monenlaisille ammateille.

Voit hankkia kandidaatin englanninkieliset opinnot kaikkialta maailmasta ilmoittautumalla online-luokkiin. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.