Keystone logo

44 Kandidaatti Ohjelmat sisään Kasvatustiede Erityisopetus 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Kasvatustiede
 • Erityisopetus
Opintoalat
 • Kasvatustiede (44)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Kasvatustiede Erityisopetus

  Bachelor in Special Education valmistelee opettajien harjoitella osallistavaa koulutusta vammaisten henkilöiden. Osallistujat koulutusohjelman oppia opetusmenetelmiä kouluttaa ja kehittää opiskelijoiden fyysistä ja oppimisvaikeuksia, jotka tarvitsevat erityistukea saada koulutusta.

  Mikä on Bachelor in Special Education? Tämä perus tutkinto tarjoaa opiskelijoille puitteet vaikutusmahdollisuuksia, asianajo, käyttäytyminen ja koulutus menetelmiä opettaa ja tukea vammaisten henkilöiden. Erityisopetus työselostus laajasti kattaa taidot ja ymmärrys tarpeen työskennellä erityistarpeita oppilaiden tai sosiaalipalveluihin asetus. Osallistujat tutkia fyysisen ja psyykkisen vammoja, jotka vaativat erityistä koulutusta ja niiden vaikutus oppimiseen ja kehittämiseen. He lähtevät ohjelma pystyy onnistuneesti työtä ja valistaa ihmisiä, joilla on tarvetta.Opiskelija voi valita keskittyä kursseista heidän kiinnostuksen kohteisiin, kuten arviointimenetelmät tai vammaisuuden erikoistuminen, jotta räätälöidä urapolkuja valmistumisen jälkeen.

  Opiskelijat hyötyvät erityisopetus ohjelman perusta erityisopetusta yhdistettynä mahdollisuus keskittyä alueen etua. Valmistuneet ovat valmiita uran osallistavaa koulutusta, ymmärrystä erityisopetuksen opiskelijoita, vertaistukea verkko paikalleen ja taitoja täyttämään tärkeä rooli koulujärjestelmään ja yhteisöä.

  Erityisopetus koulutusohjelmat yleensä kestää neljä vuotta. Lukukausimaksut vaihtelevat eri instituutioiden välillä. Opiskelemaan pitäisi tiedustella kunkin toimielimen saada selkeä näkemys kustannusten ajoissa ja opetusta tarvitaan ohjelman loppuun.

  Erityisopetus valmistuneet ovat valmiita uran opetuksen ja tukee opiskelijoiden monipuolisia oppimisen tarpeisiin.Ohjelma valmistuneet voivat viettää uransa valistaa ja kehittää lasten luokkahuoneessa, tai ne voivat halutessaan työskennellä muissa valmiuksia. Erityisopetus tutkinto täyttää tutkinnon työskennellä arviointiin ja vaikuttamistyön kouluympäristössä tai yhteisössä.

  Yksilöt kiinnostunut urasta erityisopetuksessa voi löytää oikean toimielimen jatkamaan määrin etsimällä laaja tietokanta kouluissa. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.