Keystone logo

59 Kandidaatti Ohjelmat sisään Espanjan kieli 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Kielet
 • Espanjan kieli
Opintoalat
 • Kielet (59)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

   Kandidaatti Ohjelmat sisään Espanjan kieli

   Kandidaatin tutkinto on neljän vuoden koulutusohjelma, yleensä ensimmäinen ottanut opiskelijat alkuvaiheissa keskiasteen koulutus radalla. Se voi seurata maisterin tai tohtorin tutkinto, mutta tämä ei ole pakollista tai universaali. Uralla yleensä yhdistää classwork että ohjaa opettaja sekä itsenäistä opiskelua ja tutkimusta. Joissakin oppilaitoksissa tutkielma tai muu hanke tarvitaan ennen tutkinto myönnetään opiskelijoille.

   &nbsp

   Mikä on kandidaatin espanjaksi? Opiskelijat ansaitsevat tämän verran tulla taitavia espanjan kielen, mutta he myös oppivat usein paljon siitä Espanjan historiaa, kulttuuria, kirjallisuutta tai edellisten yhdistelmää. Useimmissa kursseja, kulttuurikasvatuksen ulottuu kaikille alueille espanjankielisten maailman, kuten Latinalaisessa Amerikassa ja Karibialla. Kun suurin osa ohjelmista, opiskelijoiden odotetaan hallittava kaikki keskeiset taidot Espanjan kieli: puhuminen, lukeminen, kirjoittaminen ja kuuntelu.

   &nbsp

   Opiskelijat saavat kandidaatin espanjaksi etuna on tulossa taitavia kielen useita reaalimaailman sovelluksia. Se tarjoaa myös opiskelijoille käsityksen rikas kulttuuri espanjankielisten maailman, antaen ymmärtää paremmin kansainvälisen politiikan yleensä.

   &nbsp

   Kustannukset kandidaatin espanjaksi riippuu siitä, mitä koulussa päätät opiskella. Yleensä tutkinnon kestää neljä vuotta saada niin kokonaiskustannuksista olisi laskettava tämän aikajanalla.

   &nbsp

   Jobs käytettävissä tutkinnon Bachelor espanjaksi kuuluvat opetus-, kääntäminen ja tulkkaus. Tutkinnon kandidaatin tutkinnon pystyvät yleensä opettaa peruskoulun ja toisen asteen. Kääntäjät ja tulkit usein alkaa itsenäisinä urakoitsijoiden tai freelancereita, mutta joilla on kokemusta tai jatkokoulutukseen voivat työskennellä tiensä julkisen tai yksityisen sektorin työpaikka liike, taiteen tai tieteen.

   &nbsp

   Opiskelu verkossa on hyvä tapa ansaita kandidaatin espanjaksi oman ehdoin ja aikataulu. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.