Keystone logo

16 Kandidaatti Ohjelmat sisään Etiikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Etiikka
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (16)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Etiikka

Opiskelijat kiinnostunut jatkamaan kandidaatin tutkinnon etiikka on kiinnostunut, miten moraali määritetään ja miten käsityksemme oikeasta ja väärästä voi olla mukana politiikassa ja yhteiskunnassa. Tutkinnon tämä tutkinto on valmis hakeutumaan eri alojen tai etukäteen maisteriohjelmaan.

&nbsp

Mikä on Bachelor in Ethics? Kuten monet kandidaatin tutkinto-ohjelmia, tämä kurssi kestää tyypillisesti noin neljä vuotta. Kaksi vuotta tulee käsittämään yleissivistyksen kursseista. Opetussuunnitelman kursseja ja suuria liittyviä valittavien usein viesteihin filosofinen teoria ja perustelut, deduktiivinen logiikka, moraalinen ongelmia, historian filosofisen ajattelun, sosiaaliset kysymykset ja julkisen politiikan, terveys taloustiede, ympäristö- etiikka, laki, ja valtiotieteitä.

&nbsp

Opiskelijat voivat halutessaan jatkaa kandidaatin in Ethics monista eri syistä.Niistä taitoja opetetaan tässä ohjelmassa ovat kriittistä ajattelua, viestintä, tietohallinto ja tutkimus, jotka kaikki voidaan hyödyntää erilaisia ​​ammatillisia ja henkilökohtaisia ​​sovelluksia.

&nbsp

Kustannukset ansaita kandidaatin tutkinnon etiikka on monia mahdollisia muuttujia, mukaan lukien sellainen yliopiston käytte ja kuinka kauan ohjelma kestää loppuun. Tee due diligence kun olet tutkimus mahdollisista koulun varmistaa, että se vastaa tarpeitasi.

&nbsp

Tutkinnon Bachelor in Ethics ohjelma voi mennä tutkimaan erilaisia ​​uraa, kuten pr asiantuntijoita, varainhankinta johtajat ja henkilöstöhallinnon, kuten muutamia esimerkkejä. Muut valmistuneet löytää työtä liike, sosiaalityö, kaupunki- ja aluesuunnittelu, ja eri hallinnon tehtävissä.Tämä tutkinto on myös erityisen hyvin niille, jotka haluavat jatkaa opintojaan kanssa Oikeustieteen tohtori, tai oikeustieteellisen tutkinnon, koska siinä painotetaan yleisen järjestyksen ja perustelut.

&nbsp

On kansainvälisiä kursseja tarjolla Bachelor in Ethics ohjelmaan; voit myös valita ilmoittautua verkossa koulutusohjelman. Voit aloittaa kurssin, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.