Keystone logo

18 Kandidaatti Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Yleinen kielitiede Filologia 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Yleinen kielitiede
  • Filologia
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (18)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Yleinen kielitiede Filologia

Mikä on filologia?
Filologia on kielen opiskelua kirjallisissa historiallisissa lähteissä. Se on yhdistelmä kirjallisuuskritiikkiä, historiaa ja kielitiede. Filologit ovat huolissaan siitä, miten kieli on muuttunut ajan myötä ja miten sitä käytetään eri yhteyksissä. He tutkivat myös kielten ja niitä puhuvien kulttuurien välisiä suhteita.

Mitä voin tehdä filologian tutkinnolla?
Filologian tutkinnolla voit jatkaa uraa opetuksessa, kielitieteessä, kääntämisessä tai julkaisemisessa. Voit myös käyttää taitojasi työskennelläksesi esimerkiksi markkinoinnin, mainonnan tai suhdetoiminnan aloilla.

Miksi filologian opiskelu on tärkeää?
Filologian opiskelu on tärkeää, koska se auttaa meitä ymmärtämään, miten kieli on muuttunut ajan myötä ja miten sitä käytetään eri yhteyksissä. Se auttaa meitä myös ymmärtämään paremmin kielten ja niitä puhuvien kulttuurien välisiä suhteita. Ymmärtämällä nämä asiat, voimme paremmin kommunikoida muiden kulttuurien ihmisten kanssa, ja parantaa ymmärrystämme ympäröivästä maailmasta.

Mitä tutkintoja voi ansaita filologiassa?
On olemassa muutamia erityyppisiä filologian tutkintoja, joita voit suorittaa. Näitä ovat filologian kandidaatin tutkinto (BA), filologian maisteri (MA) ja filologian filosofian tohtori (PhD). Jokainen näistä tutkinnoista antaa sinulle mahdollisuuden opiskella kieltä perusteellisesti ja oppia. Jotkut koulut tarjoavat erityisesti filologian tutkintoja, kun taas toiset tarjoavat tutkintoja liittyviltä aloilta, kuten kielitiede tai historia, keskittyen filologiaan.

Kandidaatin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat täyttäneet kaikki kyseisen yliopiston tai collegen opintovaatimukset. Näihin yleensä kuuluu 3 - 7 vuotta tiettyyn aineeseen keskittyviä opintoja, ja tätä ainetta kutsutaan yleensä pääaineeksi.