Keystone logo

12 Kandidaatti Ohjelmat sisään Filosofia, politiikka ja taloustiede (PPE) 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Yhteiskuntatieteet
 • Filosofia, politiikka ja taloustiede (PPE)
Opintoalat
 • Yhteiskuntatieteet (12)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Filosofia, politiikka ja taloustiede (PPE)

  Kandidaatin tutkinto voidaan hankkia sen jälkeen, kun opiskelijat suorittavat menestyksekkäästi noin 120 luotto tuntia sekä yleistettyjä ydinluokkia että pääkohtaisia ​​kursseja. Tämä tutkinto kestää yleensä kahdeksan lukukautta kokopäiväisen aikataulun suorittamiseksi ja auttaa opiskelijoita saamaan tarvittavat taidot valituille uransa aloille.

  Mikä on PPE-kandidaatti? PPE on lyhyt politiikalle, filosofille ja taloustieteelle, kolme varsin erityistä aluetta, jotka toimivat läheisessä vuorovaikutuksessa toistensa kanssa. Tämä ohjelma pyytää opiskelijoita opiskelemaan jokaista näistä tieteenaloista jossain määrin, mutta yleensä osallistuvat opiskelijat valitsemaan yhden näistä kolmesta vaihtoehdosta merkittävänä tiettynä ajanjaksona. Opiskelijat alkavat yleensä oppia perusaiheita ja menetelmiä, jotka liittyvät jokaiseen opintoalaan. Sitten he voivat alkaa rakentaa konkreettista, markkinoitavaa taitoa, joka on otettu kursseille, kuten poliittisen tieteen opinnot, diplomatian ja konfliktien ratkaisemiseksi. Lopulliset kurssit riippuvat siitä, mistä kolmesta reitistä osallistujat päättävät ottaa.

  Opiskelija voi odottaa, että hänen viestintätaitojaan hiotaan hienosti tämän alan opintojen aikana, mikä voi auttaa heitä yhteyteen muiden kanssa tehokkaammin sekä kotona että työpaikalla. Ristiriitojen ratkaisemisen taidot ja yhteisön politiikan tuntemus auttavat myös lisäämään sekä koti-elämää että urakehitystä.

  Tämän tutkinnon suorittamiseen liittyvät kustannukset vaihtelevat riippuen siitä, minkä laitoksen opiskelija haluaa osallistua. Opiskelijoille on suositeltavaa tutkia kursseja eri yliopistoissa ja vastaanottavissa maissa ennen lopullisten päätöksien tekemistä siitä, missä heidän on osallistuttava.

  Koska tämä on niin monipuolinen opintoala, on syytä ymmärtää, että opiskelijat, jotka suorittavat tutkinto-ohjelmansa, saattavat kohdata monenlaisia ​​työllistymismahdollisuuksia tultaessa työvoimaan. Tuotantopäällikkö, tiedemies ja yrittäjä ovat kaikki tämän tutkinnon haltijoita, jotka haluavat harkita. Tutkijat voivat myös saada sosiaalityön, mainonnan, opetuksen, oikeuden, journalismin ja lähetystoiminnan, pankki- ja rahoitusalan, politiikan ja kirjanpidon työpaikat.

  Online-kurssit, kansainväliset oppimiskokemukset ja perinteiset paikalliset luokat ovat kaikki mahdollisuuksia nykyaikaisille opiskelijoille. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.