18 Gastronomia Bachelor's degrees found
- Kandidaatti
- BA
- Elintarviketutkimus
- Ruokatieteet
- Gastronomia
- Eurooppa10
- Etelä-Amerikka5
- Pohjois-Amerikka3
18 Gastronomia Bachelor's degrees found
Esittelyssä
CETT - Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Kulinaristiset ja gastronomiset tieteet
- Barcelona, Espanja
Kandidaatti
Täysaikainen
4 vuotta
Kampuksella
Espanja
Kaikkien kulinaaristen ja gastronomisten tieteiden tutkinnon aikana hankittujen kokemusten ja tietojen ansiosta pystyt ymmärtämään ja visualisoimaan kulinaarisia ja gastronomisia ilmiöitä tieteellisestä, teknologisesta, sosiaalisesta, kulttuurisesta ja liiketoiminnan johtamisesta. Tulevaisuutesi alkaa nyt!
Esittelyssä
Gasma, Gastronomy & Culinary Management Campus
Gastronomian kandidaatin tutkinto
- Castellón de la Plana, Espanja
Kandidaatti
Täysaikainen
4 vuotta
Kampuksella
Englanti
Gastronomian kandidaatin tutkinnon tavoitteena on kouluttaa kulinaarisiin tekniikoihin erikoistuneita ammattilaisia, jotka ovat myös päteviä johtamaan ja hallinnoimaan gastronomista liiketoimintaa.
Esittelyssä
Universidad Francisco de Vitoria
Fast-track counseling
Gastronomian tutkinto
- Madrid, Espanja
Kandidaatti
Täysaikainen
4 vuotta
Kampuksella
Espanja
Fast-track counseling
Se on yksi laki- ja kauppatieteiden tiedekunnan ammatillisimmista tutkinnoista. Tämä tutkinto tarjoaa monialaista koulutusta, jossa syvennetään johtamistaitoja, kuten kirjanpito-, talous- tai taloustiede ja toisaalta Haute Cuisine -alalla, joka perustuu leivonnaisten, perinteisen ranskalaisen keittiön ja espanjalaisen keittiön tutkimukseen.
Esittelyssä
Egas Moniz School of Health & Science
Fast-track counseling
Bachelor in Gastronomia
- Monte de Caparica, Portugali
Kandidaatti
Täysaikainen
3 vuotta
Kampuksella
Englanti, Portugalin kieli
Fast-track counseling
Gastronomian kandidaatin tutkinnossa yhdistyvät ravitsemustieteet, hotellinhoito ja catering, ja se tarjoaa innovatiivisen ja integroidun lähestymistavan, joka valmistaa opiskelijat erottumaan jatkuvasti kehittyvällä alalla.
Esittelyssä
Aspira University College
Bachelor in Gastronomy
- Split, Kroatia
- Zagreb, Kroatia
Kandidaatti
Täysaikainen, Osa-aikainen
3 vuotta
Kampuksella
Englanti
Croatia has been successfully building the status of one of the fastest-growing Mediterranean gourmet destinations. Its growth and development are based on a rich gastro-oenological tradition, as well as on an increasing offer of a variety of restaurants with a high-quality selection of local gastronomy and oenology.
Esittelyssä
Universidad Europea del Atlántico
Gastronomian tutkinto
- Santander, Espanja
Kandidaatti
Täysaikainen
8 lukukaudet
Kampuksella
Espanja
Universidad Europea del Atlántico gastronomiatutkinnon opetussuunnitelma tarjoaa nykyistä laadukasta koulutusta, jota sovelletaan kaikkiin ammattialoihin, joilla tuleva gastronomisista tieteistä valmistunut voi kehittyä, mikä mahdollistaa erikoistumisen opiskelijalle eniten kiinnostavalla alalla Tarjous valittavien käytettävissä.
Esittelyssä
Culinary Arts Academy Switzerland
Bachelor of Arts in Culinary Arts
- Port-Valais, Sveitsi
BA
Täysaikainen
3 vuotta
Kampuksella
Englanti
Tämä liiketoimintaan keskittyvä kulinaarinen tutkinto auttaa sinua rakentamaan perustan keittiön perusteille ja liiketoiminnalle yhdistämällä käytännön taidot akateemiseen tietoon. Valitse Culinary Arts, Pastry & Chocolate Arts tai Vegetarian Culinary Arts tai Pathways .
The New School
BA in Food Studies
- New York, Yhdysvallat
BA
Kampuksella
Englanti
Instituto Profesional DUOCUC
Kansainvälinen gastronomia
- Santiago Metropolitan Region, Chile
Kandidaatti
Kampuksella
Espanja
Opintojensa lopussa Gastronomian hallintovirkamies pystyy suunnittelemaan, hallitsemaan, tuottamaan ja kaupallistamaan kansainvälisiä ja kansallisia gastronomisia tarjouksia, joilla on Chilen alueellinen identiteetti, valvomaan ja johtamaan tuotantoprosessin ja palveluiden vaiheita eri aloilla. . gastronominen, trendien, vaatimusten ja vakiintuneiden laatustandardien mukaisesti. Palvele kansallista ja kansainvälistä asiakasta tarjoamalla tuotteita, jotka vastaavat heidän tarpeitaan heidän kielellään, englanniksi ja ranskaksi. Suunnittele gastronomisia hankkeita teollisuuden tarpeiden mukaan ja hallinnoi niiden toteuttamiseen tarvittavia resursseja. Perustettaessa Duoc UC edistää kokonaisvaltaisten ihmisten kehitystä, joka on tietoinen heidän ylivertaisesta ihmisarvostaan ja sitoutunut ihmisiin ja yhteiskuntaan, yhdistäen etiikan, kristilliset arvot ja kehittämällä tarvittavia taitoja nykymaailmaan. Tämä parantaa myös kykyä työskennellä tiiminä, ratkaista ongelmia sekä kykyä tuottaa innovatiivisia ideoita, oppia ja päivittää jatkuvasti.
Centre for Advanced Studies in Tourism of Xalapa (Centro Superior de Estudios Turísticos de Xalapa)
Gastronomia
- Xalapa-Enríquez, Meksiko
Kandidaatti
Kampuksella
Espanja
Bachelor of Gastronomy on yksi vaihtoehdoista, joilla on suurin maailmanlaajuinen ennuste, koska se pohtii elintarvike- ja juomayritysten uusia suuntauksia ja niiden vaativia kansainvälisiä standardeja pitäen kaikki ammatilliset mahdollisuudet avoimina. Tutkinnon yleistavoite Kouluttaa ammattilaisia, jotka kykenevät kehittymään sekä kansallisten että kansainvälisten gastronomisten yritysten työpaikoilla ja jotka ovat erittäin vastuullisia tehtävissä operatiivisilla tai hallinnollisilla aloilla (kokki, johtaja, kokki jne.); esiintyminen suurella dynaamisuudella, innovaatiokyvyllä ja rasittavalla palveluhenkellä teollisuudessa ja elintarvikeketjuissa, hotelliketjuissa, sairaalan klinikoissa, ravintoloissa, lentoyhtiöissä jne. kohtaamaan teknologisia, taloudellisia ja kulttuurisia haasteita, joita ihmisten ravitsemus vaatii.
INPAHU University Foundation (Fundación Universitaria INPAHU (UNINPAHU))
MATKAILU JA GASTRONOMIA
- Bogotá, Kolumbia
Kandidaatti
Kampuksella
Espanja
UNINPAHUn matkailun ja gastronomian ammattilaiselle on tunnusomaista kyky johtajuuteen, innovatiivisuuteen ja palveluasenteeseen; osaa ohjata ja ohjata matkailu- ja gastronomisia hankkeita; se on luova, minkä vuoksi se voi tuottaa arvoesityksiä gastronomian taiteessa; Lisäksi se suunnittelee matkailutuotteita, muotoilee ja arvioi paikallista, alueellista ja kansallista matkailua edistäviä politiikkoja. Ammattilaisemme tunnustaa matkailun ja gastronomian merkityksen kansallisen ja kansainvälisen talouden perusaloiksi.
Istanbul Medeniyet University
Gastronomian ja kulinaarisen taiteen kandidaatti
- Istanbul, Turkki
Kandidaatti
Kampuksella
Turkkilainen
Gastronomian ja kulinaarisen taiteen osasto; Nelivuotisen perustutkinto-ohjelman aikana ehdokkaita koulutetaan aloilla, kuten kansainvälisen keittiön tekniikoissa, turkkilaisen keittiön tekniikoissa, elintarvikkeiden ja juomien hallinnassa, elintarviketieteessä, ruokakulttuurissa ja historiassa, ja heillä on kaikki tarvittavat akateemiset ja nykyiset tiedot ja käytännöt , kehittyneet kulttuurin ja yhteiskunnan aloilla, tieteellisiä hyötyä maalle ja yhteiskunnalle, jossa he elävät.
Instituto Profesional AIEP online belongs to Universidad Bello
KANSAINVÄLINEN GASTRONOMIA
- Santiago Metropolitan Region, Chile
Kandidaatti
Kampuksella
Espanja
Kansainvälinen gastronomiateknikko on ylemmän tason teknikko, jolla on taitoja osallistua gastronomisten tarjousten laatimiseen Chilessä ja kansainvälisessä keittiössä, viinien, juomien ja viinien tarjoamisessa gastronomiateollisuuden normien ja voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti ja noudattamalla hygienia, turvallisuus, vastuullisuus ja kestävyys.
Cafam University Foundation (Fundación Universitaria Cafam UNICAFAM)
Gastronomia
- Bogotá, Kolumbia
Kandidaatti
Kampuksella
Espanja
Projektisarjojen avulla opiskelijat voivat hankkia tietoa alueellisen gastronomian ja muiden maan alueiden tärkeistä näkökohdista, joista osa käsittelee matkailuun ja gastronomiaan liittyviä näkökohtia
The Technological University of La Paz (La Universidad Tecnológica De La Paz)
Kandidaatti gastronomiassa
- México, Meksiko
Kandidaatti
Kampuksella
Espanja
Gastronomian kandidaatilla on ammatilliset taidot, jotka tarvitaan heidän suoritukseensa työelämässä paikallisella, alueellisella ja kansallisella tasolla. Ammattitaidot ovat taitoja ja asenteita, jotka antavat tutkinnon suorittaneelle mahdollisuuden kehittää toimintaansa ammatillisella alueella, sopeutua uusiin tilanteisiin sekä tarvittaessa siirtää tietojaan, taitojaan ja asenteitaan läheisille ammattialueille. Analyysi- ja synteesitaidot, perustutkimustaidot, suunnittelu- ja johtamistaidot, työterveyden ja -turvallisuuden hallinta, ryhmätyö, tehokas viestintä-, neuvottelutaidot, johtajuus ja palveluasenne. Kehitä ja hallinnoi gastronomiakonseptia kulinaarisen potentiaalin diagnoosin, valikkotekniikan, edustavan meksikolaisen ja kansainvälisen keittiön, taloudellisten ja strategisten hallintatyökalujen sekä sovellettavien säännösten avulla gastronomisen sektorin vahvistamiseksi ja alueen taloudellisen kehityksen edistämiseksi.
Vastaa muutamaan kysymykseen, niin etsimme sinulle sopivia ohjelmia!
Suosittu tutkintotyyppi
Suosittu opiskelumuoto
Suosittuja paikkoja
Näytä vähemmän
Kandidaatti Ohjelmat sisään Elintarviketutkimus Ruokatieteet Gastronomia
Kandidaatin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat täyttäneet kaikki kyseisen yliopiston tai collegen opintovaatimukset. Näihin yleensä kuuluu 3 - 7 vuotta tiettyyn aineeseen keskittyviä opintoja, ja tätä ainetta kutsutaan yleensä pääaineeksi.