Keystone logo

0 Kandidaatti Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Lisääntymislääketiede Genetiikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Terveydenhuolto
  • Lisääntymislääketiede
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (0)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Mikään ohjelma ei täytä hakuehtojasi. Tarkenna suodattimiasi.

Clear filters

Popular education type

Kandidaatti Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Lisääntymislääketiede Genetiikka

Ansaita Bachelor in Genetics on ihanteellinen tilaisuus ihmisille, jotka haluavat opiskella erilaisia ​​näkemyksiä ympäröivästä kehittyvän genetiikan alalla. Koulutusohjelmassa keskitytään tieteellisen tutkimuksen järjestö, toiminto, rekombinaatio, sääntely ja lähettäminen periytyvä tietoa kaikilla tasoilla monimutkaisuuden elävien organismien. Opiskelijat vastaanottaa tutkinto genetiikan voi vaurastunut ja kunnioitetaan niiden erilaisia ​​siirrettävien taitojen.

&nbsp

Mikä on Bachelor in Genetics? Tämä tutkinto on edelleen koulutusta, joka antaa opiskelijoille tietoja ja taitoja teorian molekyylibiologian ja genetiikan. Opiskelijat oppivat myös perusrakenneosia genetiikan mukaan lukien tietojen tallennus, analysointi ja tieteellistä kirjoittamista. Lisäksi kandidaatin tutkinnon tällä alalla antaa yksilöille kehittää henkisen taitoja menestyä globaalissa genetiikan alalla.

&nbsp

On olemassa lukuisia syitä valita jatkamaan Bachelor in Genetics ohjelmassa. Uralla sisältää Mendelin genetiikka, kromosomireplikaation ja rakenne, mekanismit geenisäätelyn, DNA: n korjaukseen rekombinaatio, epigeneettisiä ilmiöitä, sukupuoli päättäväisyyttä, molekyylievoluutio ja geneettinen vuorovaikutukset genomien.

&nbsp

Kustannus vaihtelee koulun ja ohjelma pituus vaihtelee kolmesta neljään vuotta. On tärkeää, että olet riittävän tutkia ohjelma, jolla varmistetaan, että ohjelma tarjosi sopii tavoitteesi.

&nbsp

Valmistuneet ovat suuren kysynnän useissa tehtävissä, kuten rooleja yliopistot, sairaalat, ministeriöiden, tutkimuslaitosten ja biotekniikka-alan. Opiskelija kehittää taitoja kysymysten soveltamiseen liittyviä kokeellisen analyysin ongelmien ratkaisuun genetiikka.Kun opiskelijat ovat valmistui Bachelor in Genetics, he ovat valmiita for Advanced Study tai uran, johon genomiikan ja perusvapauksien genetiikka.

&nbsp

Monet kotimaiset ja kansainväliset vaihtoehdot ovat käytettävissä ohjelman eri yliopistoissa. Online kurssit ovat ihanteellinen valinta niille, jotka asuvat syrjäisillä alueilla ympäri maailmaa rajoitettu pääsy kouluun. Web-pohjainen vaihtoehtoja palvelemaan henkilöitä, jotka vaativat joustava aikataulu. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.