Keystone logo

14 Kandidaatti Ohjelmat sisään Geotiede 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Luonnontieteet
  • Geotieteet
  • Geotiede
Opintoalat
  • Luonnontieteet (14)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Geotiede

Monet yksityishenkilöt haluavat tutkia Bachelor in Geoscience. Tämä tutkinto kattaa tiukan koulutuksen geologian rakenteesta ja maapallon historiassa kautta mineraaleja ja kiviä, luonnonkatastrofeihin ja ympäristö.

Mikä on Bachelor in Geoscience? Tämä tutkinto keskittyy opiskelijoille, jotka suunnittelevat uraa resurssi geologia ja ympäristökysymykset. Ensisijainen tavoitteisiin sisältyy oppimisen perustan geologia, tekniikan, geofysiikan, hydrologian ja ympäristötiede. Tämä ohjelma korostaa teoreettista geologia perustuva analyyttinen ongelmanratkaisun menetelmiä, tekniikoita ja taitoja. Se valmistelee yksilöiden tulla laillistettuna ammattihenkilönä geologit, yksityiset konsultit resurssi toimialoilla, tai edistää heidän opintojaan maa tai ympäristötieteet. Tämä perusteellinen ohjelman avulla opiskelijat voivat parantaa kokemuksia geotiedettä alalla työskentelemällä maailmanlaajuisesti ammattilaisten kanssa, ohjaajien ja ikäisensä.

Nämä ohjelmat ja tutkimukset ovat hyödyllisiä niille, jotka haluavat edetä urallaan ja oppia korkea koulutustaso. Kurssit voivat vaihdella, mutta keskusta ensisijaisesti rakennegeologia, hydrogeologia, petrologia ja geokemian. Opintoviikkoja sisältää fysiikan, maantieteelliset tietojärjestelmät, ekologia, evoluutiobiologia, kemia ja matematiikka.

Instituutioita ympäri maailmaa ja eri puolilla maata on vaihtelevia kustannuksia niiden kursseja. Kiinnostuneille ansaita tutkintoonsa tulee ottaa yhteyttä erityisesti korkeakouluissa noin kurssimaksut, rekisteröintikustannukset ja varmistaa, että ohjelma täyttää tavoitteensa.

Geoscience valmistuneet ovat suuren kysynnän ja ovat erinomaisia ​​uramahdollisuuksia. Yksi tällainen alue on malminetsinnän ja kaivostoiminnan. Jatko voi työskennellä myös energiavarojen hiili- ja öljyteollisuuden aloilla. Lisäksi ne voivat toimia ympäristön konsulttien tieteellisten järjestöjen, valtion virastot, korkeakoulut ja museoita.Monet Geoscientists etsiä ja tutkia luonnonvarat, kuten öljy, pohjaveden, metallit ja mineraalit. Toiset työskentelemään tiiviisti ympäristötieteilijöitä säilyttämiseksi ja ympäristön puhdistamiseen.

Kiinnostuneita henkilöitä olisi toteutettava keskeiset vaiheet kohti saavuttamiseksi tutkinnostaan ​​liikuntaa. Laaja tietokanta on ihanteellinen lähtökohta opiskelijoille alkaa tutkia niiden valintoja, sekä maantieteellisesti ja koulutuksellisesti. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.