Keystone logo

102 Kandidaatti Ohjelmat sisään Geotieteet 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Luonnontieteet
 • Geotieteet
Opintoalat
 • Luonnontieteet (102)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Geotieteet

  Ansaita kandidaatin Earth Science on ihanteellinen tilaisuus henkilöille, jotka vaativat laajaa tausta uran tieteen, koulutuksen tai julkishallinnon joka käsittelee maa ja ympäristötiede kysymyksiä. Opiskelijat vastaanottaa tutkinto maa tiede voi vaurastunut ja kunnioitetaan niiden erilaisia ​​siirrettävien taitojen.

  Mikä on kandidaatin Earth Science? Tämä tutkinto on edelleen koulutusta, joka antaa opiskelijoille säätiöiden meteorologian, geologian, tähtitiede ja merentutkimus. Ohjelma on suunniteltu haastava ja tiukka tarjota sekä leveys ja syvyys tiedon maapallon järjestelmien ja prosessien. Yksityishenkilöt voivat työskennellä soveltaa geotiedettä harrastuksia ympäristöongelmiin, kysymyksiä ja ratkaisuja.

  On olemassa lukuisia syitä valita ottamaan kandidaatin Earth Science kurssi. Ohjelma opettaa useita taitoja, kuten geologiset tunnistus- tekniikoita ja menetelmiä.Opintoviikkoja sisältää fysiikka, kemia ja matematiikka. Lisäksi kandidaatin tutkinnon tällä alalla antaa yksilöille kehittää henkisen taidot menestyksen geotieteet.

  Kustannus vaihtelee koulun ja ohjelma pituus vaihtelee yhdestä kolmeen vuotta. On tärkeää, että olet riittävän tutkia ohjelma, jolla varmistetaan, että se sopii tavoitteesi.

  On suuri kysyntä tutkinnon ansaita tutkinnon. Ne voivat löytää työtä matematiikan ja luonnontieteiden opettajille. Yksilöiden määrä jatkaa jatkotutkintoja ja lopulta ottaa tehtävissä erilaisissa korkeakoulujen asetuksia. Jotkut ovat käyttäneet määrin seurata uran koulutus- neuvonantajia ja koulutuksen asiantuntijoita. Opiskelija kehittää taitoja koskevia kysymyksiä maailmanlaajuisiin geotieteet.

  Monet kansainväliset vaihtoehdot ovat saatavilla eri yliopistoissa.Online kurssit ovat ihanteellinen valinta niille, jotka asuvat syrjäisillä alueilla ympäri maailmaa juurikaan pääsy laitokseen. Internet-pohjainen vaihtoehtoja myös palvelemaan henkilöitä, jotka vaativat joustava aikataulu. Voit aloittaa kurssin, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.