Keystone logo

17 Kandidaatti Ohjelmat sisään Johtamisopinnot Globaali hallinto 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Johtamisopinnot
 • Globaali hallinto
Opintoalat
 • Johtamisopinnot (17)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Johtamisopinnot Globaali hallinto

  Kandidaatin tutkinto on usein ensimmäinen jälkeisen ohjelma, opiskelijoiden valita. Kuten monet yritykset ja työnantajat vaativat kandidaatin tutkinto, opiskelijat käyttävät ohjelmia valmistautua uraa, että he toivovat saavansa. Ohjelmissa yleensä kestää noin neljä vuotta.

  Mikä on Bachelor in Global Management? Koska liiketoiminnan maailma jatkaa toimintaansa maailmanlaajuinen foorumi, tarve opiskelijoille käsitys paikallisista kulttuureista, liiketoiminta tulli ja kielet kasvaa. Yksilöt Ohjelmaan voivat opiskella joitakin viestejä kirjanpidon, markkinoinnin, liikkeenjohdon ja rahoituksen. Ne voidaan myös kirjoilla kieliopintoja, kulttuurintutkimus, ja suhde yhteiskuntaan ja liike.

  Edut ilmoittautumalla tämän kandidaatin ohjelmaan voi sisältyä altistuminen kansainvälisen liiketoiminnan ammattilaisia, työharjoittelun tehtävissä paikallisten yritysten kanssa, jotka ovat kansainvälistä toimintaa, ja pääsy ohjaajien ja yritysjohtajia, jotka ovat menestyksekkäästi tällä alalla työskenteleville.

  Liittyvät kustannukset ilmoittautuminen globaali liikkeenjohdon ohjelma voi olla aivan erilainen kuin koulusta toiseen. Opetus ja maksut voivat vaikuttaa maihin, joissa oppilaitosten valehtele. Ne, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan ohjelmaan, tulee ottaa yhteyttä kouluihin erikseen tiedoksi.

  Valmistuneet pääsevät kansainväliselle uralle. He usein tehtävissä lähiverkon yritysten kanssa, jotka toimivat kansainvälisellä tasolla. Tämä antaa tutkinnon mahdollisuuksia matkustaa ja tutustua moniin eri maihin ja kulttuureihin. Tutkinnon voi löytää työpaikkoja julkisella ja yksityisellä sektorilla.Koska globaali johtaja, valmistuneet usein mahdollisuus kouluttaa työntekijöitä, piki tuotteita ulkomaisille asiakkaille, ja toimivat henkilöstöhallinnon kansainvälisellä tasolla.

  Jos olet kiinnostunut opiskelija tässä ohjelmassa, tarkastella vaihtoehtoja ohjelman listalle. Kätevän lyijymuodossa, pääsette yksittäisten koulujen. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.