Keystone logo

38 Kandidaatti Ohjelmat sisään Globaali liiketalous 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Liiketalouden opinnot
  • Kansainvälinen liiketoiminta
  • Globaali liiketalous
Opintoalat
  • Liiketalouden opinnot (38)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Globaali liiketalous

Kandidaatin tutkinnon jälkeen annetaan opiskelija on suorittanut noin 120 lukukauden op sisällä valitsemiinsa. Se on perus akateeminen ohjelma, joka kestää yleensä noin neljä vuotta. Opiskelijat osallistuvat useita yleissivistyksen luokat ja viettää loput ajastaan ​​aiheista nimenomaan heidän mahdollisille uransa.

&nbsp

Mikä on Bachelor in Global Business? Opiskelijat tässä ohjelmassa voi odottaa opiskella liiketoiminnan käytäntöjä yli kulttuuristen, poliittisten ja fyysisten rajojen. He altistuvat kansainvälisen liiketoiminnan strategioita, ongelmia ja ratkaisuja, ja markkinat. Osa aiheiden luokissa koskevat kulttuurien välistä viestintää ja käyttöä osuuskunnan neuvotteluja. Keskitytään kansainvälisten henkilöresursseja voidaan myös odottaa.

&nbsp

Osallistujat tässä ohjelmassa voi hyötyä altistuminen tietoa ja käytännön taitoja niiden ohjaajia.Heillä on usein pääsy kouluihin ja työmahdollisuuksia useissa eri maissa ja voi rakentaa resurssiverkoston joka on heille arvokasta valmistumisen. Jotkut opiskelijat hyötyvät harjoittelupaikkoja ja vastaavien sijoitus mahdollisuuksia.

&nbsp

Kustannukset osallistumisesta maailmanlaajuisen liiketoiminnan voi vaihdella melkoisesti kouluittain ja yhdestä maasta toiseen. Ne, jotka toivovat ilmoittautua ohjelmaan tulee ottaa yhteyttä valitsemaansa kouluihin suoraan saada tarkkoja tietoja.

&nbsp

Globaalin liiketoiminnan tutkinnon tuo tutkinnon asentoon uran erilaisissa johtotehtävissä, mahdollisuuksia työskennellä kansainvälisten virastojen ja työpaikkoja valtion laitokset. Tutkinnon voi todeta, että ne ovat paras menestys hyväksymällä kotimaista kantaa globaalin liiketoiminnan ja siirtyen sitten kansainvälisissä tehtävissä kyseisessä organisaatiossa.

&nbsp

Ne, jotka toivovat osallistua globaalin liiketoiminnan ohjelma olisi tarkistettava vaihtoehtoja avulla ohjelman listalle. Lyhyen lyijymuodossa voi auttaa tulevan opiskelijan saada tietoa kouluista. Oletko valmis aloittamaan? Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.