Keystone logo

8 Kandidaatti Ohjelmat sisään Markkinoinnin opinnot Markkinointi Globaali markkinointi 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Markkinoinnin opinnot
  • Markkinointi
  • Globaali markkinointi
Opintoalat
  • Markkinoinnin opinnot (8)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Markkinoinnin opinnot Markkinointi Globaali markkinointi

Kandidaatin tutkinto on toiseksi ja korkeimman tason perustutkintoa astetta, ja se vaatii noin kaksi kertaa niin paljon luottoja loppuun niin osakkuusyrityksen astetta. Tämä vaatimus on syy, miksi useimmat kandidaatin opinto-ohjelmiin kestää neljästä viiden vuoden kuluttua.

Mikä on Bachelor in Global Marketing? Se on erikoistunut merkittävä ohjelma, joka perustuu perus markkinoinnin periaatteita oppinut yleisen liiketoiminnan opetussuunnitelman tavalla, joka antaa erityistä näkemystä kilpailusta globaalissa markkinapaikkojen. Sinänsä globaali markkinointi ohjelmat ovat yleensä sisällyttää paljon kursseja löytyy yleensä liike-ohjelmia ohella useita kursseja keskittyen erityisesti globaalin markkinoinnin strategiat ja käytännöt antavat lisänäyttöä.

Edut saada kandidaatin tutkinnon globaali markkinointi ovat yksinkertaisia.Jos opiskelija on erityisen kiinnostunut uran yritysten kanssa, jotka toimivat useissa maissa organisaation laajuisesti, se tarjoaa kiinteä tieto opiskelijan tarvitsee.

Opetus hinnat vaihtelevat suuresti ja riippuu sekä paikkakunnalla ja onko yliopisto on julkisesti tai yksityisesti rahoitettu. Yleensä opetusta maailmanlaajuisen markkinointi-ohjelmia on sama kuin yliopiston peruskorko, joten ota tulevien koulujen lisätietoja.

Opiskelijat, jotka saavat maailmanlaajuista markkinointia määrin yleensä mennä töihin alan markkinointi- tai liittyvältä alalta, kuten mainontaa. Tutkinto on suunniteltu tekemään ehdokkaita kilpailukykyä rooleja, jotka korostavat markkinointi kansainvälisesti. Kuten suorittaneelle myönnetään alemmalle tasolle, opiskelijat ovat tyypillisesti valmiita lähtötason ja perus joukkue johtotehtävissä, kuten tietojen analyytikko.Monet valmistuneet myös mennä töihin konsulttiyritykset, missä heidän osaamista hyödynnetään erilaisia ​​asiakasyrityksille.

Useimmat koulut tarjoavat erikoistuneita globaalin markkinoinnin astetta myös niiden tarjonnasta saatavilla verkossa oppimismoduulit. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.