Keystone logo

163 Kandidaatti Ohjelmat sisään Hotelli- ja ravintola-ala 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Matkailu- ja ravintola-ala
 • Hotelli- ja ravintola-ala
Opintoalat
 • Matkailu- ja ravintola-ala (163)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Hotelli- ja ravintola-ala

  Koulutuksen katsotaan olevan perustutkinto, korkeakoulujen laitokset, kuten korkeakoulut ja yliopistot, kandidaatin tutkinto. Tämä tutkinto on perustutkinnon taso ennen siirtymistä korkeampiin astetta maisterin ja tohtorin tutkinnot. Tämä opintojakso voi kestää vain kolme vuotta tai jopa seitsemän.

  Mikä on Bachelor in Hospitality? Tämäntyyppinen tutkinto keskittyy yleensä vieraanvaraisuuden hallintaan. Kurssit kattavat sekä akateemisen teorian että ammatillisen käytännön. Akateemisen teorian opintoihin voi sisältyä rahoitusta, kirjanpitoa, markkinointia, johtamista ja ammatillista kehitystä. Käytännön kursseja voivat olla esimerkiksi tapahtumasuunnittelu, hotellitoiminta ja johtaminen sekä ruoka- ja juomapalvelut. Opiskelijat voivat ottaa erityisiä pitoisuuksia vieraanvaraisuuden yrittäjä, kansainvälinen viini ja juoma hallinta tai maksimointi voittoa sähköisen markkinoilla.

  Kandidaatin tutkintoon sisältyvät edut voivat kattaa kaikki elämänalueet. Johtamiskoulutus voi tuoda hyödyllisiä johtamistaitoja. Kyky seurata taloutta ja suunnitella monimutkaisia ​​tapahtumia voi kääntää myös muille työtehtäville.

  Tämäntyyppisen tutkinnon kustannukset vaihtelevat suuresti. Ohjelman pituus, taloudellinen tuki ja oleskelulupa vaikuttavat kaikkiin lopullisiin kustannuksiin.

  Mahdollisia uravaihtoehtoja niille, joilla on kandidaatin tutkinto vieraanvaraisuudesta, löytyy ympäri maailmaa. Monet näistä työpaikoista voivat olla johtotehtävissä ja johtotehtävissä sellaisten koulutusohjelmien luonteen vuoksi, jotka tyypillisesti tarjoavat kursseja vieraanvaraisuusalan erityispiirteistä. Työmahdollisuuksiin kuuluvat tapahtumien asiantuntija, kiertuemestari, asiakaspalvelun johtaja, hotellitoiminnan johtaja, kylpyläpäällikkö ja yritysviestinnän johtaja.

  Kandidaatin tutkintoja tarjotaan korkeakouluissa ja yliopistoissa eri puolilla maailmaa. Eri opintokokonaisuuksiin kuuluvat perinteiset kampuskursseja sekä online-ohjelmat. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.