Keystone logo

5 Kandidaatti Ohjelmat sisään Hallinnon opinnot Hyötyä tavoittelematon järjestö (NPO) 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Hallinnon opinnot
 • Hyötyä tavoittelematon järjestö (NPO)
Opintoalat
 • Hallinnon opinnot (5)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Hallinnon opinnot Hyötyä tavoittelematon järjestö (NPO)

  Kandidaatin on perustutkintoa astetta, joka on myönnetty, kun opiskelija suorittaa tarvittava joukko kursseja tieteen, taiteen, tai liike. Monet valmistuneet usein tulla työvoimaa, kun taas toiset jatkavat ansaita maisterin tai tohtorin tutkinto.

  Mikä on kandidaatin NPO? Tämä ohjelma on suunniteltu niille, jotka haluavat hallita ei-voittoa järjestö (NPO), ja ne oppivat sijoittaa uudelleen kaikki ylimääräiset tulot saavuttaa organisaation tavoitteet. Opiskelija oppia erilaisten voittoa tavoittelemattomien sekä taloudellisia ja oikeudellisia näkökohtia ohjaamalla heitä. Jokainen ohjelma vaihtelee, mutta aiheet voivat pyörivät verotusasema, johtaminen, suunnittelu, politiikkaa, strategiaa, varainhankinta, vastuullisuutta ja koe määräyksiä, edustus, taloudellista toimintaa ja valvontaa.

  Opiskelijat, jotka jatkaa tämän verran hyötyvät että he saavat apua yhteisön kautta palvelun tai hyväntekeväisyysjärjestö.Olipa he päättävät työskennellä perustettu järjestö tai aloittaa oman, opiskelijat voivat tehdä ero.

  Kustannukset liittyy NPO aste voi vaihdella suuresti laitoksesta toiseen. Tekijöitä sisältävät sijainti koulun ja ohjelma kesto. Calling erityinen kouluissa on paras tapa opiskelijoille selvittää, mitä taloudellisia velvoitteita tarvitaan.

  Henkilöt, joilla on NPO määrin voivat halutessaan työskennellä kaupallisille organisaatioille, jotka vaihtelevat koulutus, humanististen, ja uskonnon ihmisten palvelut, terveys- ja sosiaalisia muutoksia kallellaan tehtäviä. Urapolkuja voi sisältää kehitysjohtaja, johtaja, osastopäällikkö, palvelu tai ohjelma johtaja, ja varainhankinta johtaja. Ne, joilla yrittäjyyttä myös haluavat aloittaa oman NPO alueella, joka on heille tärkeää.

  Aloita sekä vertaavat kouluissa nyt käyttämällä online-tietokanta.Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.