Keystone logo

37 Kandidaatti Ohjelmat sisään Instrumentaalimusiikki 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Esittävät taiteet
 • Musiikkitiede
 • Instrumentaalimusiikki
Opintoalat
 • Esittävät taiteet (37)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Instrumentaalimusiikki

  Kandidaatin tutkinto-ohjelmat ovat yleisimpiä yliopisto-ohjelmien tyyppejä. Opiskelijoille annetaan laaja koulutus monissa aiheissa ja erikoistuneet valitsemaansa alueeseen. Nämä ohjelmat voivat kestää jopa kolme vuotta tai jopa seitsemän.

  Mikä on Bachelor in Music Instrumental? Tämä tutkinto-ohjelma sallii parveilevat muusikot jatkamaan intohimomaansa ja viimeistelemään veneensä akateemisessa ympäristössä. Yksilöt voivat keskittyä niihin rakastettaviin välineisiin, parantaa esitystään ja laajentaa valikoimistaan. Tärkeintä on, että musiikin instrumentaaliohjelmissa kandidaatin opiskelijoilla on ainutlaatuinen mahdollisuus oppia joistakin maailman suurimmista muusikoista ja saada henkilökohtaista ohjausta.

  Ensinnäkin, tällaisten ohjelmien tutkinnon suorittaneet voivat lähteä rikastetuista musiikkiteeteistä ja tulla paremmiksi esiintyjiksi. Opiskelija voi myös oppia kriittisen ajattelun taitoja, kun he analysoivat musiikkia ja luovaa luovia ongelmanratkaisutaitojaan.

  Kandidaatin tarkka kustannus musiikkimusiikissa vaihtelee suuresti. Edistäviä tekijöitä ovat se aika, joka kestää opiskelijan suorittavan ohjelman, laitoksen lukumäärän ja opiskelijan asuinpaikan.

  Monet opiskelijat jatkavat musiikkimusiikin opinnäytetyötä toivoen saavansa esiintyä muusikkoa ja he ovat oikeutettuja valitsemaan tällainen tutkinto. Kuitenkin näiden ohjelmien loppututkinnon suorittaneita ei ole rajoitettu musiikkitoimintaan. Yksilöt, joilla on tämä tutkinto, voivat jatkaa musiikkikasvattajia, säveltäjiä, terapeuteja ja johtajia. Muut jatko-opiskelijat, joilla on Bachelor in Music Instrumental, jatkavat työskentelyä musiikkiteollisuuden eri osa-alueilla. He voivat tulla matkanjärjestäjiä, musiikkitoimittajia ja paljon muuta.

  Musiikkiohjelmia tarjotaan ympäri maapalloa. Loppujen lopuksi musiikki on kansainvälinen kieli. Voit ottaa kursseja kotimaassasi tai opiskella ulkomailla. Jotkut yliopistot tarjoavat jopa online-tutkinto-ohjelmia. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.