Keystone logo

10 Kandidaatti Ohjelmat sisään Islamin tutkimus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Teologia
  • Islamin tutkimus
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (10)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Islamin tutkimus

Kandidaatin tutkinto MBA, voit seurata erilaisia ​​uran ja akateemisen polkuja, mukaan lukien vastaanottamisesta maisteriksi. Nämä ovat yleensä välttämättömiä monenlaisia ​​uramahdollisuuksia. Kandidaatin tutkinto kestää kolmesta viiteen vuotta.

Juuri mitä on kandidaatin islamin tutkimuksen tarkalleen? Se on laaja kenttä, joka limittyy monien tieteenalojen vaihtelevat teologiasta sosiaalipolitiikkaan. Tutkinto antaa kokemusta ja taitoja niille, jotka haluavat tietää enemmän muslimikulttuurin ja historia, sekä sisäpiiriläisten ja ulkopuolisten näkökulmasta. Opiskelija tyypillisesti oppivat tekemään sosiologista tutkimusta kulttuurisensitiivisiä näkökulmasta. Arabia kurssit ovat usein yhteisiä vaatimuksia astetta, samoin, mikä auttaa opiskelijoita sitoutua ja analysoida islamilaisen tekstejä perspicuity.

Yksilöiden kandidaatin islamin tutkimuksen yleensä saada tarvittavat kriittistä ajattelua, kirjoittamisen ja kielellisiä taitoja, jotka auttavat heitä excel jatkokoulutukseen tai ura ajoja. He myös oppivat rajat kulttuuritietoutta, joka on keskeinen komponentti poliittisia ja diplomaattisia pyrkimyksiä.

Riippuen toimielimelle ja onko verkossa mahdollisuuksia, opetusta hinnat vaihtelevat suuresti koulujen välillä. Haluat täysin tutkia, mitä koulu tarjoaa puhumalla tunnustukset upseeri, joka voi ohjata sinua oikeaan suuntaan.

Getting tutkinto islamin tutkimuksen voi johtaa erilaisiin uran. Yksi voi seurata toimisto- ajoja ja johtamaan yhteisöjä uskonnollisia käytäntöjä. Muita töitä ovat kansainväliset politiikkaa, jossa kulttuurien, diplomaattisuhteet yhä tärkeämmässä asemassa muotoiluun globaalin politiikan.Monet ei-Arabia kaiuttimet käyttävät aste oppia kieltä tulla kääntäjiä tai kulttuuriin tutkijoita.

Islamin tutkimuksen on laaja ja monikulttuurinen kuria ohjelmien kaikkialla maailmassa. Jos olet kiinnostunut ansaita määrin etsi ohjelma alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.