Keystone logo

41 Kandidaatti Ohjelmat sisään IT-turva 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Teknologian opinnot
 • Informaatioteknologia
 • IT-turva
Opintoalat
 • Teknologian opinnot (41)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään IT-turva

  Kandidaatin tutkinto voi valmistautua uraan monilla eri aloilla tai tieteenaloilla. Se voi kestää kolmesta viiteen vuoteen tämän tutkinnon ansaitsemiseksi riippuen siitä, kuinka monta kurssia teet kerralla ja missä olet koulussa.

  Mikä on tietotekniikan kandidaatti? Termi IT tarkoittaa informaatioteknologiaa. Tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelyn avulla voit oppia hallitsemaan arkaluonteisia tietoja verkossa tai muulla tavoin sähköisesti. Kun yhä useampi tekniikka käytetään liiketoiminnan päivittäin, tämä tutkinto voi olla erittäin käytännöllinen. Opintojakso voi sisältää aiheita, kuten ohjelmointi, web-kehitys, tietokonearkkitehtuuri ja tietoturva. Nämä aiheet voivat auttaa sinua valmistautumaan paitsi tietokoneen tietoturvaan myös muihin teknologiaan perustuviin tehtäviin, kuten ohjelmien luomiseen tai korjaamiseen.

  Tietotekniikan tietotekniset taidot auttavat sinua parantamaan tietokonetta päivittäisessä käytössä. Koulutuksen turvallisuuden fokuksen ansiosta voit olla turvallisempi verkossa. Voit myös käyttää tietämystä ohjelmoinnista luomaan oman verkkosivuston tai blogeja.

  Tutkinnot voivat maksaa eri rahasummia. Lopullinen hinta voi olla riippuvainen siitä koulusta, johon olet osallistunut, vaadittavilla kursseilla ja edellytyksillä, jotka sinun on täytettävä.

  Jos ansaitset kandidaatin tutkinto tietotekniikan tietoturvasta, uravaihtoehtoihin voi sisältyä lähtötason tehtäviä organisaatiossa tai yrityksessä. Sinun on todennäköisesti pyrittävä estämään yritystietojen ei-toivottu tai luvaton käyttö. Joitakin yleisiä töitä ovat esimerkiksi verkonvalvoja tai ohjelmistosuunnittelija. Yrityksille voi olla tärkeää suojata itsensä verkkorikollisuudelta, joten käytettävissä on monia työpaikkoja.

  Verkossa suoritettavat kurssit tai perinteiseen yliopistoon osallistuminen voivat auttaa sinua suorittamaan tarvittavat opintosuoritukset tutkinnon suorittamiseen. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.