Keystone logo

5 Kandidaatti Ohjelmat sisään Kielet Italian kieli 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Kielet
 • Italian kieli
Opintoalat
 • Kielet (5)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Kielet Italian kieli

  Kandidaatin tutkinnon Italian antaa oppijalle erittäin kehittynyt hallitsee italian kielen, sekä huomattavia historian tuntemusta ja Italian kulttuuri. Holding tutkinto samalta alalta voi auttaa sinua valmistautumaan erilaisiin liittyvän uran, tai valmiina teitä etenemistä maisteriohjelman.

  Sinulla voi olla miettimättä, mitä on Bachelor in Italian? Tämä ohjelma on noin neljä vuotta pitkä ja sisältää yleensä kaksi vuotta yleissivistyksen työselostus kattaa monenlaisia ​​aiheita. Ylä-tason kursseista liittyvät suuret itse sisältää aiheita Italian sanastoa, kielioppia, koostumus, ja keskustelu. Italian kirjallisuus ja elokuva, sekä kursseja, jotka liittyvät kulttuuriin ja sivistykseen maan Italian, ovat myös tyypillisesti osa opetussuunnitelman. Monet yliopistot tarjoavat myös opiskella ulkomailla kokemusta Italiassa.

  Opiskelijat jatkaa kandidaatin tutkinnon italiaksi eri syistä.Se voi olla erittäin hyödyllisiä niille urasuunnittelussa kansainvälisissä suhteissa, taidehistorian tai kielitiede. Lisäksi Italian on neljänneksi puhutuin vieras kieli kuluessa Yhdysvallat koteja, kohti 2000 US Census Bureau tutkimus. Se on yksi rikkaimmista maailman demokratioiden, joten se tärkeä kansainvälisen liiketoiminnan.

  On olemassa useita tekijöitä, jotka vaikuttavat hankintakustannukset kandidaatin tutkinnon Italian, mukaan lukien ohjelman kesto. Muista tutkia koulun huolellisesti, jotta se täyttää kaikki tarpeesi ennen ilmoittautumalla tahansa ohjelman.

  Tutkinnon Bachelor in Italian ohjelma voi tutkia monia erilaisia ​​urapolkuja. Jotkut opt ​​tulla kääntäjänä tai tulkkina, kun taas toiset tutkia positiot johto analyytikot tai matkatoimistot. Toiset valitsevat jatkamaan pitkälle akateemisia opintoja alalla, lisäksi hallitsemaan tietonsa Italian kieltä, historiaa, ja kulttuuria.

  On kansainvälisiä vaihtoehtoja ja online-luokat tarjotaan kandidaatin italiaksi. Voit aloittaa kurssin, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.