Keystone logo

1 Kandidaatti Ohjelmat sisään Johtamisopinnot Johtamisen ohjelmat Johdon rahoitus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Johtamisopinnot
  • Johtamisen ohjelmat
  • Johdon rahoitus
Opintoalat
  • Johtamisopinnot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular degree type

Popular education type

Kandidaatti Ohjelmat sisään Johtamisopinnot Johtamisen ohjelmat Johdon rahoitus

Kandidaatin tutkinto-ohjelma edustaa korkeinta suorittaville tutkinto tai todistus tarjotaan useimmilla aloilla. Se otetaan yleensä yhdestä kahdesta syystä: joko opiskelija vaatii uraa ja haluaa päästä sen kattavan taustatietoa alan historiaa ja tietopohjan, tai opiskelija pyrkii suorittaa perustutkintoa astetta osana Suuremmat harjoittamista varten tutkinto.

Mikä on kandidaatin Executive Rahoitus? Se on perus ohjelma on suunniteltu ohjaamaan opiskelijoita, jotka haluavat päästä yritysmaailman johtotehtäviä tarjoamalla heille taloudellista tietoa suunniteltu maksimoimaan niiden kyky tehdä järkeviä päätöksiä, jotka ohjaavat yrityksiä kohti enintään kannattavuutta. Se yleensä kestää neljä ja viisi vuotta täysipäiväistä opiskelua loppuun, ja se sisältää sekä yleisiä yritysten kursseja kuten hallinta ja erityisiä kursseja talouden näkökulmasta työskentelevät avainhenkilöt.

Edut ansaita kandidaatin Executive Finance ovat paremmat valmiudet taloudellista päätöksentekoa konsernitasolla ja tarkempia koulutusta johtamisen ja johtotehtävissä kuin voisi löytää yleisen Business astetta.

Kustannukset aste vaihtelee melkoisesti riippuen laitoksen sijainti ja rakenne, mutta yleensä ne vastaavat kustannukset koulua käyvien muihin ohjelmiin. Neuvottelevat tulevien koulujen perus- opetusta profiileja lisätietoja.

Opiskelijat, jotka saadaan kandidaatin Executive Finance yleensä työskennellä yritysten kantoja, tulevat työvoiman johtotehtäviä tai rooleissa suunniteltu mentori yksi kohti mahdollisen Executive sijoitus. Ne toimivat myös konsultointitehtävissä, joka tarjoaa ulkopuolella tietoa yrityksille, jotka tarvitsevat ohjausta kanssa niiden taloutta.

Online ylempää tutkinto-ohjelmia Executive talous ovat laajalti saatavilla samasta koulut, jotka tarjoavat in-istuin vaihtoehtoja.Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.