Keystone logo

0 Kandidaatti Ohjelmat sisään Johtamisopinnot Johtamisen ohjelmat Johtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Johtamisopinnot
  • Johtamisen ohjelmat
Opintoalat
  • Johtamisopinnot (0)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Mikään ohjelma ei täytä hakuehtojasi. Tarkenna suodattimiasi.

Clear filters

Kandidaatti Ohjelmat sisään Johtamisopinnot Johtamisen ohjelmat Johtaminen

Monet opiskelijat päättävät jatkaa opintojaan, kun he ovat tehneet lukion tai kun he ovat työskennelleet muutaman vuoden jatkaa kandidaatin tutkinnon. Yleisesti ottaen se kestää neljä vuotta loppuun tämän opinnot. Kun olet valmis, opiskelijat pystyvät yleensä hakea ammatillista tehtävissä opintoalalla.

Mikä on kandidaatin Executive Management? Vaikka toteuttavat tämän verran, opiskelijat oppivat hallitsemaan kaupallinen toiminta onnistuneesti. Sarjat opiskelijat voi kestää vaikka osallistuivat tähän koulutusohjelmassa ovat myös maailmantalouden huolenaiheet, johtaminen ja hallinto, taloudellinen strategia ja strateginen riskianalyysi. Opiskelija voi ottaa luokat, jotka kattavat markkinoinnin johtaminen ja strategian toteuttamista.

On monia syitä, miksi opiskelijat saattavat haluta jatkaa kandidaatin tutkinnon johdon.Esimerkiksi suoritettuaan koulutusohjelma, valmistuneet todennäköisesti tarpeellisia taitoja kunnostautua yritysmaailmassa. Työntekijät, joilla on kandidaatin tutkinto ovat myös todennäköisemmin ansaita enemmän kuin ilman sitä ja siirtyä ylös korkeisiin paikkoihin nopeammin.

Kokonaiskustannukset jatkaa kandidaatin voi vaihdella jossa koulun sijaitsee ja kuinka kauan ohjelma kestää loppuun. Ohjelman tyypin ja koulun henkilökohtaista ohjausta hinnat voivat myös vaikuttaa kustannuksiin.

Monia eri kannat ovat saavutettavissa täyttämällä kandidaatin tutkinnon johdon. Esimerkiksi valmistuneet ehkä toimia toimitusjohtajista tai COO klo Corporation tahansa teollisuudessa. Jatko voi myös pystyä toimimaan executive järjestelmänvalvojana, talouspäällikkö, tai johtaja. Tehtävissä hallinta ovat saatavilla kaikilla toimialoilla ja monenlaisia ​​organisaation.

On monia ohjelmia siellä johdon sekä useissa eri maissa ja verkossa. Jos on valmis jatkamaan korkeakoulutuksen, etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.