Keystone logo

18 Kandidaatti Ohjelmat sisään Johtamisopinnot Johtamistiede 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Johtamisopinnot
 • Johtamistiede
Opintoalat
 • Johtamisopinnot (18)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Johtamisopinnot Johtamistiede

  Ansiotarkoituksessa kilpailukykyisen talouden on haastava tehtävä. Jossa yksikin väärä liike, out-of-control kustannukset voivat ajaa yrityksen konkurssiin. Se vie johtajuutta koordinoida resursseja ja täyttää tavoitteet. Siksi liike-elämän ammattilaiset, joilla Bachelor in Management Science tarvitaan menestyvät yritykset.

  Mikä on Bachelor in Management Science? Se on perus tutkinto, joka keskittyy tutkimuksen organisoinnista ja valvonnasta yhtiön resursseja mahdollisimman tehokkaasti. Opiskelijat alkavat yleensä oppimalla ydinliiketoimintaan taitoja kuten kirjanpito, rahoitus, liikejuridiikan, markkinoinnin, ja taloustiede. Kun perusasiat ovat ymmärtäneet, nämä ohjelmissa painotetaan projektinhallinnan tekniikoita, ja tutkia eri tapoja tehokkaasti kommunikoida ja motivoida työntekijöitä.

  Tutkinnon Bachelor of Management Science ovat valmiita astua johtotehtävissä urallaan.He ovat kehittäneet tarvittavia taitoja huolehtia monenlaisia ​​liiketoimintamalleihin. Lisäksi niiden kehittyneitä analyyttisiä kykyjä, he pystyvät soveltamaan niiden organisointikykyä tehokkuuden maksimoimiseksi työvoiman, prosesseja ja laitteita.

  Kustannukset tyypillinen ohjelma vaihtelee toimielin. Useimmat Bachelor of Management Science astetta vaatia neljä vuotta täysipäiväistä opiskelua loppuun. Opiskelijoiden tulisi etsiä ohjelmia ne ovat kiinnostuneita ja arvioida kustannuksia lukukausimaksuista ja elinkustannukset.

  Bachelor in Management Science on suuressa määrin työskentelevät ammattilaiset tai niille juuri aloittamassa. Valmistuneiden jo työvoiman saaminen tämän verran nopeuttaa nykyisiä uransa avaamalla uusia etenemismahdollisuudet. Jopa ilman aiempaa työkokemusta, valmistuneet ovat valmiita astumaan valvonta- ja Keskijohdon tehtävissä.Vankka, valmistuneet nauti suurta joustavuutta tulla monenlaisia ​​teollisuudenaloilla. Sen lisäksi, että yksityisen sektorin työnantajille, hallitusten ja aatteelliset järjestöt arvostavat taitoja näiden valmistuneiden samoin.

  Opiskelijat kiinnostunut oppimaan lisää pitäisi alkaa kerätä tietoa heti. On tärkeää ottaa huomioon kaikki mahdollisuudet. Lisäksi perinteisen kampuksella asetuksia, online yliopistot tarjoavat joustavia vaihtoehtoja houkutteleva työ- ja kansainvälisiä opiskelijoita. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.