Keystone logo

19 Kandidaatti Ohjelmat sisään Julkishallinto 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Oikeustieteen opinnot
 • Linjaukset
 • Julkishallinto
Opintoalat
 • Oikeustieteen opinnot (19)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Julkishallinto

  Kandidaatin tutkinto on kruunasi opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet perustutkintoa opinnot oppilaitoksessa tai yliopistossa. Se kestää yleensä kolmesta neljään vuotta ja voi seurata lisätutkimuksia jatko-opinnoissa.

  Mikä on Bachelor in Public Management? Tämä ohjelma keskittyy johtotehtävissä pidettiin julkisella sektorilla. Kurssit tällaisessa opetussuunnitelma voi olla poikkitieteellistä ja sisältää luokat, kuten julkisten palvelujen, Johdatus Policy, ja valtionhallinnon. Lisäksi oppimisen luokkahuoneessa aste voi sisältää myös käytännön osio, joka antaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää taitoja edelleen käytännön ympäristössä. Tämä kokemuksellinen oppiminen voi suuresti hyödyttää opiskelijoita ja hioa asiantuntemusta aihealueen.

  Kandidaatin in Public Management tarjoaa etuja vaihtelevat johtamisen taitoja perehtyneisyys yleiseen järjestykseen.Yhdessä nämä ominaisuudet varustamaan tutkinnon useita uraa ja mahdollisuuksia.

  Lukukausimaksuista ja perimät kunkin yliopiston riippuu useista tekijöistä. Jotta voidaan laskea mitä kustannukset ovat, ota yhteyttä ottamista toimistoon koulun haluat ansaita tutkintoon.

  Valmistuttuaan löydät että olet aste on merkitystä tehtävissä eri aloilla. Koska Bachelor in Public Management kehittää opiskelijan johtamistaitoja, voi olla hyvä sovi johtotehtävissä monet asetukset. Jos tavoitteena on työskennellä julkisella sektorilla ja käyttää oman aste sen täydessä laajuudessa, työpaikkojen sosiaalityön ja yhteiskunnallinen vaikuttaminen todennäköisesti vetoan teihin. Oman pätevyyden ja osaamisen valittaa mahdollisille työnantajille, too. Jos päätät käyttää määrin eri tavalla, mutta voit jatkaa työtä konsultointi tai koulutusta alueella merkityksellisiä etuja.

  Voit ehkä ansaita kandidaatin in Public Management kautta online-luokat. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.