Keystone logo

26 Kandidaatti Ohjelmat sisään Kääntäminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Humanististen tieteiden opinnot
 • Kieltentutkimus
 • Kääntäminen
Opintoalat
 • Humanististen tieteiden opinnot (26)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Kääntäminen

  Ylioppilastutkinnon tai vastaavan ansaittamisen jälkeen monet opiskelijat valitsevat kandidaatin tutkinnon, jotta he voivat valmistautua uraan valitulla alalla. Tämä koulutusohjelma kestää yleensä neljä vuotta, ja se voi myös valmistaa oppilaita jatkokoulutukseen.

  Mikä on kandidaatin kääntäminen? Käännös on ainutlaatuinen tutkimusala, joka on suunniteltu tarjoamaan ohjelman osanottajille kielitaitoa ja kielitaitoa valmistaakseen heitä uran tulkkaukseen ja kääntämiseen. Monet tämän alan tutkimuksen ohjelmat tarjoavat kansainvälistä matkustusta upottaakseen opiskelijat tiettyyn kulttuuriin ja kieleen. Jotkut koulut voivat sisältää viittomakielen keskittymänä. Näihin ohjelmiin kuuluvat kurssit voivat sisältää terminologiaa, kulttuuritieteitä, suullisia ilmaisuja ja kehittyneitä käännöksiä sekä mediatutkimuksia.

  Monilla kääntäjän oppijoilla on monenlaisia ​​hyödyllisiä taitoja, joita työnantajat lähes kaikilla toimialoilla pyrkivät. Näihin kuuluu silmällä yksityiskohdat ja vahva ymmärrys ihmissuhteista. Tutkijat voivat myös hioa kirjallista kielitaitoaan viestinnän parantamiseksi.

  Lisätietoja ohjelman kustannuksista kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä halutun laitoksen sisäänpääsytoimistoon tai vierailla verkkosivuilla. Useimmilla kouluilla on vaihteleva opetus riippuen yliopiston tyypistä ja koulutusohjelman pituudesta.

  Kandidaatin tutkinnon suorittaneilla voi olla työkalut, jotka ovat tarpeen kilpailla tuottavista ja täyttävistä urasuunnitelmista. Kääntäjät voivat työskennellä monilla aloilla, kuten kansainvälisissä liikeyrityksissä, valtion virastoissa ja muissa. Jotkut kääntäjät voivat työskennellä henkilökohtaisesti ulkomaisten matkustajien tai yrittäjien kanssa. Toiset voivat kääntää teknisiä käsikirjoja, asiakirjoja ja tekstiä yrityksille. Saatavilla on myös muita tehtäviä, kuten opettaja, ulkomainen huoltopäällikkö, kirjailija ja toimittaja.

  Vaikka oppilaiden tavanomainen opiskelu ulkomailla tämäntyyppisen tutkinto-ohjelman aikana on, monet myös opiskelevat verkossa kotona. Lukuisat yliopistot tarjoavat online-ohjelmia tai osa-aikaisia ​​opinto-optioita. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.