Keystone logo

9 Kandidaatti Ohjelmat sisään Journalismi ja joukkoviestintä Journalismi Kansainvälinen journalismi 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Journalismi ja joukkoviestintä
  • Journalismi
  • Kansainvälinen journalismi
Opintoalat
  • Journalismi ja joukkoviestintä (9)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Journalismi ja joukkoviestintä Journalismi Kansainvälinen journalismi

Kandidaatin tutkinto on suosittu perustutkinto-ohjelma, jota opiskelijat haluavat uraansa opiskelualalla. Tämä tutkinto voidaan hankkia korkeakouluissa ja yliopistoissa kaikkialla maailmassa, jopa verkossa, ja kestää yleensä noin neljä vuotta.

Mikä on kansainvälisen journalismin kandidaatti? Tässä ohjelmassa opiskelijat pitävät luentoja keskittyen kansainvälisiin uutisiin ja aiheisiin, niin omassa maassa kuin muissakin. Jokainen opetussuunnitelma vaihtelee koulun mukaan, mutta monet niistä yhdistävät journalismin taidot ja teorian mediatekniikkaan. Opiskelijat voivat oppia, miten ulkomaiset uutiset ja kirjeenvaihtajat toimivat ja miten löytää tarinoita omin päin. Jotkut luokat voivat sisältää lähetystarinoita, kansainvälistä raportointia, mediaa ja monimuotoisuutta sekä sosiaalisen median raportointia. Harjoittelu voi olla myös osa ohjelmaa.

Yksi eduista, joita opiskelijat saavat usein saavuttaessaan tätä tutkintoa, on oppia kommunikoimaan tehokkaasti eri välineiden kautta. He voivat myös oppia tutkinta- ja organisointitaitoja, jotka voivat johtaa uravalintoihin valmistumisen jälkeen.

Opiskelijat, jotka ovat huolissaan koulunkäynnin kustannuksista, tulisi ottaa yhteyttä oppilaitoksiin erikseen. Opiskelumaksut ja muut palkkiot voivat vaihdella suuresti riippuen erityisestä koulusta ja paikasta. Apurahat, lainat, avustukset ja muuntyyppiset taloudelliset avustukset saattavat olla saatavilla, jotta ohjelma olisi edullisempaa.

Opiskelijoilla, jotka ansaitsevat kandidaatin tutkinnon kansainvälisessä journalismissa voi olla useita uran vaihtoehtoja valita. Joitakin potentiaalisia työpaikkoja ovat uutislähettäjä, uutislähettäjä, ominaisuus-kirjailija, TV-uutistuottaja, radiouutiset ankkuri tai toimittaja, TV-tehtävän toimittaja, internet-uutislähettäjä ja sosiaalisen median johtaja. Nämä kannat löytyvät lehdistä, televisioasemilta, valtion virastoilta, sanomalehdiltä, ​​internet-yrityksiltä ja radioasemilta kaikkialta maailmasta.

Kansainväliset journalismin ohjelmat ovat saatavilla verkossa, kansainvälisissä kouluissa ja paikallisesti. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.