Keystone logo

14 Kandidaatti Ohjelmat sisään Kansainvälinen laskentatoimi 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Taloustieteen opinnot
 • Kirjanpito
 • Kansainvälinen laskentatoimi
Opintoalat
 • Taloustieteen opinnot (14)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Kansainvälinen laskentatoimi

  Ihmiset, jotka ovat valmistuneet lukiosta diplomin ja haluavat edistää opintojaan yliopistossa asetus saattaa haluta jatkaa kandidaatin tutkinnon. Nämä astetta opiskelijat voivat saada paremman käsityksen ohjelmaan oman valintansa ja voi johtaa ylemmän jatko maisterin tai tohtorin tutkinto.

  Mikä on kandidaatin IAS? Kansainväliset tilinpäätösstandardit tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden lukea ja käsitellä taloudellisia tietoja ja raportoida nämä tiedot kasvavia markkinoita. Tämä ohjelma koskee varojen ja resurssien hallinta ja miten kirjanpito vaikuttaa eri talouksien ympäri maailmaa. Opitaan taloussuhteet, valuuttamarkkinoilla, riskienhallinta, rahoitusmarkkinat, investoinnit ja kansainvälisiä määräyksiä. He myös ymmärtävät, miten kaikki nämä tekijät edistävät taloudellista hyvinvointia ihmisten ja yhteiskunnissa.

  Yritykset ympäri maailmaa etsivät kirjanpidon ammattilaisia, joilla on vahva viestinnän ja liiketoiminnan osaamista. Kirjanpitäjät voi muotoilla taloudelliset tavoitteet yrityksille ja yksityishenkilöille ja suunnitella maksimoimaan mahdollisuuksia saavuttaa nämä tavoitteet.

  Kustannukset opetusta vaihtelee huomattavasti eri yliopistoissa eri puolilla maailmaa. Lopulta ohjelman kustannukset riippuvat siitä, missä maassa koulun sijaitsee sekä eri osa ohjelman, joten se tärkeää, että kiinnostuneita henkilöitä tavoittaa hakutoimistojen nykyisille maksua ja opetusta tietoa.

  Alan kansainvälisten tilinpäätösstandardien on monumentaalinen, ja siellä on laaja valikoima työmahdollisuuksia tarjolla opiskelijoille kandidaatin IAS. Nämä kannat kuuluvat liiketoiminnan ohjaimet, treasury analyytikot, pörssianalyytikkoja, tilintarkastajat ja liike ylläpitäjät.Koska tilintarkastajat ovat välttämätön osa useimpien suurten ja pienten yritysten, valmistuneet voivat löytää pelipaikalle arvostetun yritysten kanssa etenemismahdollisuudet.

  Online kirjanpito-ohjelmat ovat saatavilla joissakin kansainvälisissä yliopistoissa. Opiskelijoiden tulisi etsiä ohjelmia, ennen kuin päätös koulu sopii heille. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.