Keystone logo

100 Kandidaatti Ohjelmat sisään Kansainvälinen liiketoimintajohtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Liiketalouden opinnot
  • Liikkeenjohto
  • Kansainvälinen liiketoimintajohtaminen
Opintoalat
  • Liiketalouden opinnot (100)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Kansainvälinen liiketoimintajohtaminen

Pyrkimys kandidaatin tutkinto antaa mahdollisuuden hankkia kehittynyttä osaamista aiheita henkilökohtaista etua. Tutkinto tarvitaan monta uraa, ja se myös luo perustan lisätutkimuksia jatko-opinnoissa. Ohjelmat kolme neljä vuotta pitkä, ja voi vaatia loppuun työharjoitteluun.

Mikä on Bachelor in International Business Management? Markkinapaikka on soveltamisalan laajentaminen, luo tarvetta liiketoiminnan ammattilaisia, jotka ovat perillä maailmantalouden ja suuntauksia. Kansainvälinen hallinta valmentaa haasteisiin johtajuutta nykypäivän alati kehittyvä liikemaailmassa. Kurssit ovat kansainvälisen rahoituksen ja taloustieteen, maailmanlaajuinen markkinoinnista, hankinta- ja logistiikka, innovaatioiden, kirjanpito, projektinhallinta, viestintä, kuluttajakäyttäytyminen, ja markkinointistrategia. Opiskelijat saavat ymmärrystä sosiaalisten ja taloudellisten näkökohtien ympäristön, jossa yritykset menestyvät.Ulkomaiset harjoittelupaikkoja tai vaihto-ohjelmiin voidaan sisällyttää käytännön periaatteiden soveltamisesta oppinut. Kriittinen ajattelu, luovuus, ja tiimityö korostuvat.

Edut ohjelma voidaan nähdä henkilökohtaisen kasvun ja kehityksen, sekä valmisteltaessa menestystä työpaikoilla. Taidot luovan ajattelun ja ongelmanratkaisun voidaan soveltaa arkipäivän haasteisiin. Global tutkimukset lisäävät ymmärrystä ja arvostusta muita kulttuureja.

Koulutusohjelmat löytyy kouluissa ympäri maailmaa. Kustannukset vaihtelee sijainnin ja opetussuunnitelmaan. Saat parhaat tulokset, opiskelijoiden tulisi heidän valintojaan ja valitse ohjelma, joka parhaiten täyttää tavoitteensa.

International Business Management tarjoaa maailman uramahdollisuuksia, kuten liikkeenjohdon konsultti, taloudellinen analyytikko, markkinointipäällikkö, projektin johtaja, ja yrittäjä.Valmistuneet ovat myös palkattiin huomioon avainhenkilöt, toimitusketjun ylläpitäjät, jotta ylläpitäjät ja kansainvälisten hankintojen avainhenkilöt. Henkilöt, joilla on erityinen kiinnostus viestintään ja ihmissuhteet voivat löytää kantoja kuten kansainvälisen asiakastuen johtoon Asiakasvastaavat johtaja, henkilöstöpäällikkö, ja sähköisen kaupankäynnin asiantuntija. Työpaikat ovat saatavilla julkisten ja yksityisten yritysten sekä voittoa tavoittelemattomat organisaatiot.

Ottaa ensimmäinen askel kohti jännittävä ja palkitseva ura kansainvälisessä liikkeenjohdon, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.