Keystone logo

26 Kandidaatti Ohjelmat sisään Markkinoinnin opinnot Markkinointi Kansainvälinen markkinointi 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Markkinoinnin opinnot
  • Markkinointi
  • Kansainvälinen markkinointi
Opintoalat
  • Markkinoinnin opinnot (26)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Markkinoinnin opinnot Markkinointi Kansainvälinen markkinointi

Kandidaatin tutkinto on neljän vuoden perustutkintoa koulutusohjelma valittu monet opiskelijat, jotka haluavat mennä ammattialalla. Se on edellytys saada jatkotutkintojen kuten maisterin tai tohtorin tutkintoja. Kandidaatin tutkinnot tarjoavat yleiskuvan aiheesta kuin valmistautumista suurempaa erikoistumista tarjoamia useimmat jatkotutkintoja. Opiskelija saa tutkinnon yhdistämällä luokkansa tutkimus ja riippumatonta tutkimusta ja hankkeita.

&nbsp

Mikä on Bachelor in International Marketing? Opiskelijat ensin täytyy olla ymmärrys joitakin haasteisiin, jotka liittyvät maailman kansainvälistä liiketoimintaa. Tämä tutkinto opettaa opiskelijoille paitsi perustekijät markkinointi ja mainos, vaan myös miten navigoida joitakin yhteisiä ongelmia, jotka syntyvät työskentelevät yrityksissä, joilla on erilaiset kulttuuriset odotukset.

&nbsp

Merkittävä etu ansaita Bachelor in International Marketing on kyky laajentaa yrityksesi tavoitteita pidemmälle maantieteellisiä rajoja. Globalisaatio on tullut yhä tärkeämmäksi nykyaikaisen liiketoiminnan maailma, ja työntekijöitä, jotka ovat halukkaita ja kykeneviä toimimaan toimistoja ulkomailla ovat arvokkaita.

&nbsp

Lopulliset kustannukset ansaita Bachelor in International Marketing riippuu koulun opiskelijaa. Usein siihen liittyy kustannuksia, kuten kirjoja ja palkkiot, jotka voivat vaikuttaa lopullisiin kustannuksiin.

&nbsp

Tutkinnon Bachelor in International Marketing on useita uravaihtoehtoja heille avoinna, kuten markkinoinnin hallintaa, suhdetoiminta ja markkinatutkimus. Sen lisäksi, että tarvittavat taidot Työpaikoista opiskelijat voivat myös suorittaa tehtävänsä kansainvälisillä markkinoilla, joskus toimii yhteyshenkilönä Yhdysvalloissa toimivien yritysten ulkomailla tai ulkomaisten yritysten toimistot YhdysvalloissaUseimmat työpaikat ovat yksityisellä sektorilla tai itsenäisinä konsultteina.

&nbsp

On kansainvälisiä ja kotimaisia ​​ohjelmia saatavilla eri yliopistoissa. Ansaita kandidaatin tutkinto verkossa on nyt helpompaa kuin koskaan ja mahdollistaa korkeatasoisen joustavuuden. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.