Keystone logo

21 Kandidaatti Ohjelmat sisään Kansainvälinen politiikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Yhteiskuntatieteet
  • Yleinen valtio-oppi
  • Kansainvälinen politiikka
Opintoalat
  • Yhteiskuntatieteet (21)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Kansainvälinen politiikka

Kandidaatin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet neljän vuoden tai 120 lukukausi luotto, opinnot. Tämä tutkinto on yleensä ensimmäinen, että opiskelijat jatkamaan etsiessään jatkokoulutukseen. Nämä tutkinnot ovat saatavilla monenlaisia ​​aiheita.

Mikä on Bachelor in International Politics? Tämä opinto ottaa tarkasteluun suhteita maiden välillä, hallitusten välisten järjestöjen ja vieraista kulttuureista. Opiskelijat tyypillisesti tarkastella historiaa, laki, sosiologia, etiikka ja maantiede kuin niitä sovelletaan kansainvälisiä suhteita. Uralla luo pohjan teorioiden kehitystä, kansainvälisiä järjestelmiä, ja vertaileva politiikka. Kattavan katsauksen poliittiseen järjestelmiä voidaan odottaa.

Osana koulutusmahdollisuudet, opiskelijat osallistuvat usein harjoittelupaikkoja, joissa ne osallistuvat suoraan poliittiseen prosessiin.Monet koulut pyrkivät laittamaan opiskelijat paikallisia tai kansainvälisiä asetuksia, joilla ne voivat vaikuttaa suoraan kurssin politiikan toiminnassa.

Liittyvät kustannukset tämä ohjelma voi olla hyvin erilaiset eri kouluissa. Erityisesti tämä näkyy koulujen välisten kansainvälisten rajojen. Opiskelemaan pitäisi ottaa yhteyttä kaikkiin kouluihin asiaa opetusta ja maksu aikatauluja.

Valmistuneet tästä ohjelmasta voi löytää työpaikkoja ylläpitäjät virkamieskunta tehtävissä, toimittajat, pankkiirit, riski analyytikot, tai lopulta diplomaatteja. Osa ammattinimikkeet aikaan valmistuneet ovat myös Public Affairs Consultant, sosiaali- tutkija, ja diplomaattisia palvelut Toiminnan Officer. Ura vaihtoehdot sisältävät projektipäälliköitä kansainvälisten järjestöjen, poliittisten neuvonantajien tutkimuskeskusten ja pohdintaryhmiä ja analyytikot mediatoimistojen. Tutkinnon tyypillisesti tulla uran heidän valintansa lähtötason asema ja sitten voi jatkaa kehittyneempiä kantoja.Vaihtoehtoisesti kandidaatin tutkinnon voi halutessaan jatkaa akateemisen työn.

Jos olet kiinnostunut jatkamaan kandidaatin tutkinto kansainvälisessä politiikassa, katso lisätietoja ohjelman listalle. Jokainen listaus tarjoaa lyijymuodossa avuksesi. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.