Keystone logo

11 Kandidaatti Ohjelmat sisään Kansainvälinen rahoitus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Taloustieteen opinnot
  • Rahoitusala
  • Kansainvälinen rahoitus
Opintoalat
  • Taloustieteen opinnot (11)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Kansainvälinen rahoitus

Jos rakastat numeroita ja rakastat matkoilla, sitten ansaita Bachelor in International Finance voisi olla hyvä vaihtoehto sinulle. Vuonna hieman yli neljän vuoden, opiskelijat voivat oppia perusasiat rahoitusta kuin se koskee maita ympäri maailman ja valmistautua lähtötason tehtävissä juuri mitään rahoituslaitos.

&nbsp

Mikä on Bachelor in International Finance? Tämä koulutusohjelman keskittyy perusoikeuksien käytäntöjä ja periaatteita liiketoimintaa kansainvälisesti. Uralla keskittyy aiheisiin, kuten kansainvälisen liiketoiminnan, kansainvälinen kauppa, politiikka, kansainväliset suhteet ja enemmän. Ohjelma kestää yleensä noin neljä vuotta loppuun, kun se yhdistetään muun vaaditun työselostus yliopistossa tai oppimisen laitos. Hylkäämisen joidenkin ohjelmien, opiskelijat ehkä tavata vähintään GPA ja SAT tai ACT pisteet.

&nbsp

Ansaita kandidaatin tutkinnon kansainvälisen rahoituksen avulla voit ansaita asentoon rahoituslaitosten ja yritysten koko sana. Tämä on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat matkustaa. Monet ohjelmat tarjoavat myös kursseja verkossa, joten se on hyvä valinta etäisyyden ja kansainvälisten opiskelijoiden.

&nbsp

Kuinka paljon se maksaa ansaita Bachelor in International Finance riippuu suuresti siitä, missä aiot opiskella. Sinun tulee ottaa huomioon asuntojen ja ruokaa, jos osallistua opetukseen kampuksella. Online kurssit voivat olla erilaisia ​​kustannuksia. Perusteellisesti tutkimuksen ohjelma selvittää, mitä ovat aiheutuvat kustannukset.

&nbsp

Vaikka kandidaatin tutkinnon kansainvälisen rahoituksen todella näyttää valmistaa opiskelijoita todistus ohjelmia tai jatkotutkintoja, ansaitsi kandidaatin tutkinnon voi saada tutkinnon maahantulo-tason tehtävissä rahoituslaitosten ympäri maailmaa.Ansaita tämän verran myös täyttää opiskelijoiden jatko todistus ohjelmia, jotka voivat vain kestää yhden ylimääräisen lukukauden ja auttaa opiskelijoita uran sijoittamista.

&nbsp

Voit yleensä soveltaa kansainvälisen rahoituksen ohjelma menemällä verkkosivuilla koulusi ja hakemuksen verkossa, kunhan täytät edellytykset. Jos haluat lisätietoja, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.