Keystone logo

16 Kandidaatti Ohjelmat sisään Yhteiskuntatieteet Kansainväliset suhteet Kansainväliset asiat 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Yhteiskuntatieteet
  • Kansainväliset suhteet
  • Kansainväliset asiat
Opintoalat
  • Yhteiskuntatieteet (16)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Yhteiskuntatieteet Kansainväliset suhteet Kansainväliset asiat

Maat ovat vuorovaikutuksessa keskenään poliittisesti, taloudellisesti ja sosiaalisesti. Niiden suhteet ovat äärimmäisen monimutkaisia, täynnä tiheä ollut konflikteja ja neuvottelu. Bachelor in International Affairs auttaa sinua ymmärtämään näitä suhteita ja antaa sinulle erilaisia ​​siirrettävien taitojen.

Mikä on Bachelor in International Affairs? Lisäksi opiskeluun, miten maat ovat vuorovaikutuksessa, voit myös ottaa kursseja historia, maantiede, taloustiede, kieli, ja valtiotieteen. Koska kansainväliset suhteet on niin laaja aihe, opiskelijat ovat yleensä valittava pitoisuus kuten vertailevat kulttuureihin tai poliittista talouksia. Opiskelijat odotetaan usein ulkomaille opiskelemaan tai saamaan harjoittelupaikkoja valtion keskuksissa.

On olemassa muutamia uraa, jotka todella vaativat tutkinto kansainvälisissä suhteissa, mutta tämä ei tarkoita, työnantajat aliarvostamaan koulutustausta.Päinvastoin, taitoja voit hankkia ohjelmasta valmistaa monenlaisia ​​ammatteja. Löytäminen tuottoisaa työtä asema on huomattavasti helpompaa, kun voit hankkia tutkinto.

Useimmat ohjelmat kestää neljä vuotta, vaikka sinulla on mahdollisuus valmistua varhain. Kustannukset teidän koulutus voi olla suuri tai pieni, riippuen siitä, missä haluat ilmoittautua. Ennen kuin haet ohjelman, sinun tulisi tutkia opetusta ja maksuja tarkistaa, että sinulla on varaa osallistua.

Jos haluat laittaa tietoa ulkopolitiikan käyttää, voit jatkaa uraa ulkomainen palvelujen asiantuntija, ihmisoikeudet puolestapuhuja, tai diplomaatti. Kuten olet hankkinut monia siirrettävissä taitoja, on olemassa useita muita ammatillisia mahdollisuuksia saatavilla hyvin. Monet opiskelijat työskentelevät rahoitus, markkinointi ja koulutus. On monia työnantajia, jotka saattavat löytää oman tutkimuksen ja analyyttisiä taitoja arvokkaiksi.

Kansainväliset asiat ohjelmia tarjotaan kansainvälisten yliopistojen kaikki koko maailmassa. Myös verkossa vaihtoehtoja. Jos olet valmis kouluttaa itse poliittiset ja sosiaaliset monimutkaisuutta, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.