Keystone logo

80 Kandidaatti Ohjelmat sisään Kansainväliset opinnot 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kandidaatti
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Humanististen tieteiden opinnot
 • Kansainväliset opinnot
Opintoalat
 • Humanististen tieteiden opinnot (80)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Kandidaatti Ohjelmat sisään Kansainväliset opinnot

  Vaikka valitsema urasi ei välttämättä ole aiemmin edellyttänyt kandidaatin tutkintoa, yhä useammat työnantajat vaativat hakijoilta, että heillä on oltava yksi asema. Kandidaatin tutkinto on enemmän kuin vaatimus; se on, miten voit saada tarvittavat taidot ja tietosi menestymään urasi aikana.

  Ovatko etusi aina ulottuneet maapallolle ja sisällytetty muihin kulttuureihin? Kandidaatin tutkinto kansainvälisissä opinnoissa on täydellinen tapa kääntää maailmanlaajuinen kiinnostuksesi uran menestykseen. Mikä on kansainvälisten opintojen kandidaatti? Se on oppimispolku, jonka kautta voit kohdata ja oppia monenlaisia ​​tieteenaloja, mukaan lukien poliittiset, kulttuuriset, sosiaaliset ja taloudelliset, jotka voivat mahdollisesti tarttua niihin tietoihin ja kykyihin, joita tarvitset muutoksen aikaansaamiseen ja kukoistukseen nykypäivän toisiinsa liittyvissä maailmanlaajuisissa yhteiskunnassa.

  Opintojaksosi aikana voit saada joukon taitoja, jotka voivat palvella paitsi urasi myös elämäsi. Tämä voi sisältää kehittyneitä viestintätaitoja, globaalia analyyttistä kykyä, jota monista näkökulmista ilmenee ja selkeä käsitys globaalin politiikan ja kulttuurin sisäisestä yhteydestä.

  Kustannuksiltaan kandidaatin tutkinto kansainvälisissä tutkimuksissa vaihtelee erilaisten tekijöiden perusteella. Näitä ovat kesto, jonka kesto päättää tutkinnon suorittaneen, lukiosi ja palkkioaikataulusi, johon osallistut, ja jopa maassa, jossa opiskelet.

  Kanssa kansainvälisen tutkinnon Bachelor, voit olla mahdollisuus seurata erilaisia ​​ainutlaatuisia ja henkilökohtaisesti palkitsevaa urapolkuja eri puolilla maailmaa. Saatat päästä työskentelemään monilla eri aloilla, kuten korkeakouluissa, hallituksessa, julkishallinnossa ja yksityissektorilla. Uramahdollisuuksiin kuuluu tyypillisesti humanitaarisen avun tarjoajat, maahanmuutto- ja tullivirkailijat, diplomaatit, liikenteenohjaajat, kansainväliset viestintäjohtajat, toimittajat ja muut.

  Kansainvälisiä opintoja tarjoava kandidaatti on tarjolla eri puolilla maailmaa monissa joustavissa asetuksissa, kuten perinteisissä luokissa, online-luokissa tai kahden aikataulun hybridi-seoksessa, ja se kestää yleensä neljä vuotta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.