Keystone logo

16 Kandidaatti Ohjelmat sisään Biotieteet Puutarhanhoito Kasvitiede 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Biotieteet
  • Puutarhanhoito
  • Kasvitiede
Opintoalat
  • Biotieteet (16)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Biotieteet Puutarhanhoito Kasvitiede

Kandidaatin tutkinto antaa ensivaiheen opiskelijoille, jotka haluavat tulla ammattilaisia ​​opintoalalla. Paitsi että kandidaatin tutkinto tarjoavat opetusjärjestelmän puitteissa, se mahdollistaa myös opiskelijat voivat saada perustiedot kentän.

Mikä on kandidaatin kasvitieteen? Ihmiset, joilla on vahva rakkaus kasvien ja haluavat kehittyä tietoa siitä, miten nämä organismit ovat olemassa, lisääntyvät ja edistää maailman ekosysteemin voivat olla kiinnostuneita kandidaatin kasvitieteen. Ohjelman aikana tutkijat oppivat kasvien toimivat solutasolla, miten ne ovat kehittyneet ajan ja miten ne ovat vuorovaikutuksessa keskenään erilaisissa fyysisissä ympäristöissä. Ihmiset, jotka menevät läpi tämän ohjelman myös oppia potentiaalia ongelmiin kasvimaailma ja miten tutkimuksen ja tieteen ehkä korjata nämä ongelmat.

Ne, jotka ovat suorittaville tutkinto kasvitieteen voi auttaa säilyttämään terveyden, kauneuden ja toiminta kasvimaailma, kuten maa-, puutarha- ja ekologia. Lisäksi se auttaa maailman elintarvikehuolto, näitä taitoja voi estää sukupuuttoon kriittisten kasvilajien.

Kustannukset ilmoittautumalla kandidaatin kasvitieteen ohjelma vaihtelee merkittävästi koulusta toiseen. Tämä voi riippua jossa koulu sijaitsee sekä toimielimen erityisiä ohjelman ominaisuuksia.

Ammattilaisille, jotka valmistuu kandidaatin kasvitieteen voi löytää useita työmahdollisuuksia maatalouden alalla. Maatalouden yritysten tulisi kehittää strategioita siitä, miten säilytetään maaperän ja terveyden varmistamiseksi elintarvikkeita tuottavien laitosten ruokkia maissa ympäri maailmaa. Valmistuneet myös mahdollisuuksia tutkijoita, jos he haluavat kehittyä koulutukseen ja saada maisterin tai tohtorin tutkinto.

Ihmiset, jotka eivät asu lähellä yliopisto voi löytää se hyödyllistä ottaa verkkokursseja ansaita määrin. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.