Keystone logo

97 Kandidaatti Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot Kauppa 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Liiketalouden opinnot
  • Kauppa
Opintoalat
  • Liiketalouden opinnot (97)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot Kauppa

Kaupan alan kandidaatin tutkinto (Bachelor of Commerce) on kolmesta neljään vuotta kestävä alempi korkeakoulututkinto, joka suoritetaan yleensä Kansainyhteisöön kuuluvien maiden kuten Uuden-Seelannin ja Kanadan yliopistoissa ja muissa oppilaitoksissa, mutta jonka voi suorittaa myös Euroopassa, esimerkiksi Ranskassa ja Sveitsissä. Kaupalla viitataan tässä yhteydessä tietyn maan tai alueen siihen ympäristöön, joka vaikuttaa talouden liikenäkymiin ja johon puolestaan voivat vaikuttaa monet muut tekijät, joita ovat muun muassa kyseisen alueen sosiaaliset, teknologiset, kulttuuriset, taloudelliset, poliittiset ja lainsäädännöliset järjestelmät. Kaupan alan kandidaatin tutkinnon opintosisältö pitää yleensä sisällään ainakin joitain seuraavista keskeisistä aiheista ja oppiaineista: kaupan etiikka, johdon tietojärjestelmät, yrittäjyys, rahoitus, laskentatoimi, pankkiala, markkinointi, organisaatiotutkimus, henkilöstöhallinto, tilastotiede, verotus ja riskinhallinta.

Kaupan alan kandidaatin tutkinnon voi suorittaa sekä valtiollissa että yksityisissä yliopistoissa monissa maissa eri puolilla maailmaa, ja niinpä onkin selvä, että lukukausimaksut ja opintojen muut kustannukset vaihtelevat suuresti. Opetuussuunnitelmat voivat myös olla hyvinkin ja niihin vaikuttavat se, kestääkö koulutus kolme vai neljä vuotta, millaisia yliopistoa edeltäviä opintoja opiskelija on suorittanut, minkä oppilaitoksen opiskelija valitsee sekä mahdolliset lisävaatimukset kuten harjoittelut ja opinnäytetyöt.

Jos opiskelija hakeutuu yliopistoon haaveissa hyväpalkkainen ja kiinnostava julkisen tai yksityisen sektorin ura, jolla keskitytään talouteen ja siihen, miten se vaikuttaa kaupankäyntiin, on kaupan alan kandidaatin tutkinto loistava vaihtoehto. Selaa siis sivua alaspäin ja lue lisää kaupan alan kandidaatin tutkinnoista jo tänään!