Keystone logo

6 Kandidaatti Ohjelmat sisään Kehityssuunnittelu 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Liiketalouden opinnot
  • Kiinteistövälitys
  • Kehityssuunnittelu
Opintoalat
  • Liiketalouden opinnot (6)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Kehityssuunnittelu

Kandidaatin tutkinto on koulutusohjelman avulla opiskelijat voivat saavuttaa merkittäviä henkilökohtaista ja ammatillista kasvua tietyllä alalla. Useimmat ohjelmat ovat kolmesta neljään vuotisen, varustaminen opiskelijoille ansaita kanssa monipuolinen koulutus.

Mikä on kandidaatin Kehitystoimisto? Useimmat kaupunkisuunnittelu kandidaatin 's koulutusohjelmien aiheuttaa työselostus yhteiskuntatieteiden, politiikka, etiikka, ja kaupunkiasiat. Opiskelija oppii ajankohtaisista taloudellisista kysymyksistä, politiikan menettelyistä, kestävyys, ja asuin- ja kaavoitus rajoituksia. Kurssista aiheet voivat sisältää ympäristönäkökohtia, yhteiskunnallinen vaikuttaminen projekteja ja globalisaatio, budjetointi Kasvukeskuksia, analyysi kaupunkipolitiikkaa, ja maankäytön ja kehitykseen. Koehenkilöt altistaa opiskelijat tapoja työkaluja opin, suunnittelu, politiikan analysointiin, ja taloustiede voidaan vaikuttaa vaikuttavan merkittäviä ympäristö- ja sosiaaliset kysymykset Yhdysvalloissa ja ulkomailla.

Opiskelijat ansaitsevat tutkinnostaan ​​itselleen joitakin taitoja, jotka hyödyttävät heidän henkilökohtaista ja ammatillista elämää. Esimerkiksi he oppivat organisaatio, viestintä, ongelmanratkaisu ja päätöksenteko taitoja edistää tehokkaita ja oikeudenmukaisen maailmanlaajuisen muutoksen.

Ohjelma kustannukset vaihtelevat välillä laitosten, riippuen sijainnista yliopiston ja pituus tutkimus. Opiskelijoiden pitäisi tutkia vaihtoehtoja varmistaakseen ohjelmassa noudatetaan tavoitteensa ja ura tavoitteet.

Ansaita ylempää tutkintoa kehityssuunnittelussa voi avata ovia uran eri aloilla ja tieteenalojen julkisen ja yksityisen sektorin. Jotkut näistä työpaikoista voivat olla insinööri, rakennusmittaaja, yhteisön kehittämisen johtaja, maisema-arkkitehti, ja virkamieskunta ylläpitäjä. Lisäksi ohjelma voi tarjota pohjan opiskelijoiden valmistautuu jatko työtä suunnitteluun, laki, kaupunkisuunnittelu, sekä yleiseen järjestykseen.

Löytää aikaa jatkaa tavoitteita ansaita korkeakoulututkinto on helpompaa joustavuus ja mukavuus online-ohjelmia. Internet-pohjainen kursseista opiskelija voi ilmoittautua tahansa kaikkialla maailmassa. Lisätietoja etsi ohjelma alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.