Keystone logo

46 Kandidaatti Ohjelmat sisään Kehitystutkimus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Yhteiskuntatieteet
  • Kehitystutkimus
Opintoalat
  • Yhteiskuntatieteet (46)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Kehitystutkimus

Kun olet ansainnut toisen asteen tutkintotodistuksen, jos haluat lisätä mahdollisuuksiasi, voit harkita kandidaatin tutkinto-ohjelmasta ilmoittautumista. Tämä tutkinto antaa erikoistuneita tietoja ja työtaitoja, jotka usein tekevät tutkinnon houkuttelevammaksi työnantajille. Kandidaatin tutkinto valmistelee myös opiskelijoita lisäämään opintojaan maisterin tai PhD-tasolla.

Mikä on kandidaatin kehitysopinnot? Tämä tutkinto-ohjelma opettaa opiskelijoille taloudellisen kasvun monimutkaisuutta yhteiskunnissa. Se on monitieteinen ohjelma, joka tarjoaa kursseja kuten antropologian, sosiologian, maailman maantieteen, sukupuolen ja kehityksen sekä mikrotalouden. Joissakin laitoksissa voit valita maantieteellisen alueen, josta haluat keskittyä. On tavallista, että ohjelma loppuu merkittävällä tutkimushankkeella.

Kandidaatin tutkinto-ohjelmassa monet opiskelijat hankkivat vahvat johtamis- ja viestintätaidot. He voivat myös kehittyä paremmin neuvottelijoiksi, jotka pystyvät ymmärtämään monimutkaisia ​​kysymyksiä. Nämä taidot ovat erittäin arvokkaita kaikilla elämän alueilla.

Ennen kuin kirjoittaudu kandidaatin tutkinnon kehittämisopintoihin, varmista, että ymmärrät kustannukset. Jokaisella koululla on omat opetuksensa ja palkkionsa, ja kustannuksiin vaikuttavat monet tekijät. Tutki vaihtoehtoja perusteellisesti.

Koska olet valmistunut kandidaatin tutkinnon kehitystutkimuksia, olet valmis työskentelemään monenlaisia ​​uran. Valintoihin voi kuulua kansainvälinen projektipäällikkö, apurahahenkilö, akateeminen tutkija, hallituksen apuohjelmien kehittäjä tai valtiosta riippumaton järjestö. Sinusta voi tulla ohjelman koordinaattori tai yhteyshenkilö sellaisille hallituksille, joilla on ulkomaisia ​​toimistoja, kuten suurlähetystöissä tai sotilaallisissa laitoksissa.

Kandidaatin tutkinnon kehittämisopintoja tarjoavat lukuisat laitokset. Sinun tulisi harkita sekä paikallisia kouluja että ulkomaisia ​​mahdollisuuksia. Aloita tänään. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.